eh odpowie ktoś w końcu?? Jakieś puste sie forum zrobiło
Ostatnio edytowany przez house (07-03-2009 17:48:29)
Wg. mnie po prostu fajny kask, jakościowo też wystarczający na skuter. Ale rewelacji nie będzie bo dobre kaski lecą od 1k w górę
Nie pisz postu pod postem!!
fajny kask...
na nasze użytkowanie w zupełności wystarczy...
Moim zdaniem bardzo fajny kask
ok ok wstawie może dziś wieczorem ale niczego nie obiecuje a kask już zamówiony był w piątek
Nie przeraź się jak będzie troszkę świszczeć w nim przy 100km/h to normalne
W moim Lazerku też trochę świszczy, ale ogólnie nie jest źle
U mnie jest błoga cisza i spokój, ale jak przekręcę głowę przy maxie to trochę zaświszczy
Dzisiaj od listonosza dostałem całkiem sporych rozmiarów pudełko... nareszcie doszedł kask..
Pierwsze wrażenie: kurde jakiś przymały na moją bańke, no nic zakładam dalej i udało się. Lekko podirytowany zbyt małym rozmiarem wybrałem się na pierwszą jazdę.
Wrażenia? przy 60km/h zaczyna leciuteńko szumieć ,ale to jest do zniesienia
Po powrocie zdejmuje kask i czuje jak mi głowa zaczyna mocno pulsować od nacisku zdjętego kasku
Wniosek: Najpierw warto przymierzyć kask w sklepie, a nie kierować się rozmiarem na allegro, bo to może wprowadzić w błąd mam nadzieje że gąbki w kasku troche się dostosują i odpuszczą sobie
Ale muszę powiedzieć że nie jest taki zły jak by się mogło wydawać
Ostatnio edytowany przez house (07-07-2009 18:24:08)
Ja mam S-kę i jest trochę ciasny ale to dobrze Najpierw przymierzyłem w sklepie, potem kupiłem na Alle...
No.. ale tak czasami nie można wyczuć przy przymierzaniu czy to jest takie odpowiednie dociskanie do głowy czy po prostu ból i zbyt mały rozmiar
Ja dzisiaj zamowilem kask LS2 Big Stuff: D
http://www.allegro.pl/item684693566_kas … _inne.html
Do tej pory jezdzilem w jakims kasku BLD;/ (za duzy jeszcze )
Ale na skuterku to se mozna bylo nawet w chelmie jechac
Uptade.
Kask doszedl
Dostalem:
-Kask
-Naklejke LS2
-Worek na kask (bardzo mnie tu ucieszylo, przynajmniej sie tak szybko nie prysuje)
-Ksiazeczka/instrukcja
Fotki:
Ostatnio edytowany przez Bromek (07-17-2009 20:55:41)
LordSebo? Chyba on ma taki ale już nie pamietam Do każdego pożądniejszego kasku dostajesz worek
Ładny, teraz musisz XR6 na mat przemalować
tak mam taki sam...
Papuga... żarcik..
kask porządny i w przystępnej cenie...
Maro Czytalem o tym macie;/ Ciezko to utrzymac:( I teraz mysle czy co malowac na czarny mat czy na jakis zwykly czarny a moze jakis kameleon czarny ale to juz drogie
haa ;p a ja nie mam kasq xd
A co myślicie o lustrzankach?
http://moto.allegro.pl/item700549891_sz … _naxa.html
Mam zamiar kupić, fazowo to wygląda i fajnie się z kimś gada przez kask, kiedyś po szkole chodziłem w kasku z lustrzanką, twarzy nie widać, ludzie sie patrzą :p I wtedy dostałem zjebke od księdza... Ale było fajnie Jeszcze mój kolega ma lustrzankę za 200zł w kasku za 1500zł... AGV Ti-Tech, mocno poobijany bo on w nim stuntuje na TZR... Wygrał go w gazecie szczęściarz... A tak poza OT, ma ktoś lustrzankę z forum?
Fota lustrzanki:
Ostatnio edytowany przez danilko332 (08-07-2009 13:03:48)
ja mam Nitro N311-v, ten kask mi życie uratował ma pamiątkę lekki odprysk
Ostatnio edytowany przez crxxx13 (11-25-2009 19:38:50)