W tym temacie chcę zachęcić wszystkich aktywnych użytkowników (5) aby promować nasze forum!!
Cisza u nas i nic się nie dzieje, poza Hyde park-iem!
Postarajmy się choć trochę rozpowszechnić xr6.p2a.pl bo to naprawdę świetna stronka dla posiadaczy Peugot-ów i MotorHispanii.
Można się wiele dowiedzieć poradzić i uśmiać.
Ja mogę się zająć, choć pewnie mnie co poniektórzy uprzedzili motorkami z PolskaJazda.pl i w kometarzach podać stronkę.
Warto by również napisać coś na scigacz.pl itp.
Liczę na jakeś propozycje
Może reklama w telewizji XD
A może współpraca z moim forum? Konto na nk można by było założyć.
Ode mnie poszła reklama na forum mieloch.pl
Ja się zajmę NK!
Na PJ wszystkie komenty i PW wysłane
NK:
http://nasza-klasa.pl/profile/20463499
No mogę tylko wyślijcie zapro do znajomych! Bo ja was z fotki nie znam
Mój stary klanik Moto 50ccm:
http://www.fotka.pl/klan/359408/Moto_50ccm/Opis.html
I nowy Peugeot XR6 / MH RX 50:
http://www.fotka.pl/klan/735469/Peugeot … /Opis.html
hmm... trzeba by zaprzyjaźnić się z jakąś stroną i tam nas zareklamować Co Wy na to?
"Może reklama w telewizji XD" - teraz tak na serio to postaram się coś załatwić. trzeba tylko 20sekundową reklamę zrobić i gitara. Ja już reszte postaram się załatwić. NIe jestem pewny czy na polsacie sie mi uda Ale cos poprubuje
CZaicie jak by nas z yamaha-tzr.eu zobaczyli w tv :d ale zazrość. POpoytam ile to kosztuje :d a może moja siła wymowy da radę zrobic reklamę za darmo
No to raczej nie realne... w jakiejś lokalnej telewizji to tak ale w polsacie nie za bardzo... Chyba że trochę zabulisz...
chodzi o to osiołku zeby ludzie kupowali xr6 lub rx50
Ale i tak z tego nici!
Ale było śmiesznie przynajmniej :d
Gdyby XR6 był nowy na rynku to bym cie zrozumiał, ale po co to robić skoro od tego jest Peugeot?
Ostatnio edytowany przez danilko332 (09-01-2009 13:58:11)
Czemu inne fora nie mają reklam? typu: ścigacz.pl ? hmm... jak już to robić reklame na innych forach o moto, gdzie w telewizji? jeszcze na polsacie <buhahaha> Nikt się na to nie zgodzi:P
Oj Promax taki prowokator do dyskusji jest, a Wy mu wierzycie jeszcze?
dlatego ma tyle postów, gdzie nie popatrzec jest jakis temat promaxa, który nie jest zbyt trafiony i ma mało odpowiedzi, np. ,,+/-" w działach o innych moto, ale pomysł z reklamą dziwny bo po co reklamować używane moto?
Koniec dyskusji ;]
Edit by:Mateusz
Ostatnio edytowany przez danilko332 (09-03-2009 16:18:31)
A Daniel zobacz jakie ty robisz głupie posty ;/ Pisałem z Sebastianem a ty piszesz głupi post typu: "Dużo spuściłeś z 6tys na 5tyś" - ten post to podsumowanie czy co to było? BO Seba włąśnie to napisał a Ty musaileś podsumować by potem mieć się co chwalić: "Mam tysiąć postów! Jestem godzien na moderatora!" Bez sensu taki post? Właśnie ty wbijasz co wchile jakieś teksty typu: ok, zobacze, masz racje itd
Co do Kgalik: Wiało nudą to pomyslałem żę coś napsizee MArciniesparcow: W tvnturbo PJ ma reklame i scigacz tez ma
Problemów jest pare:
- nie jestem daniel,
- nie ja tu pisze teksty o penisach,
- a co do tego postu z ceną to nie jest post bez sensu, tylko po to jest forum, żeby wyrażać swoją opinię,
- i nie ja chwale się, że jeżdżę po publicznych drogach bez jakiejkolwiek znajomości przepisów,
- a co do mojej liczby postów to Marek też pisze mniej więcej tyle postów co ja, więc nie widzę problemu, to moja sprawa,
- i nie pisze codziennie na forum po 50 postów, bo to nie wyścig, i też nie staram się na siłę być modernatorem, bo jak bym chciał to zrobiłbym sobie własne forum,
- i jak chcesz popisać z Sebastianem to weź sobie jego gg i se gadaj.
A co do reklam to ścigacz.pl jest jak onet.pl dla motocyklistów, więc reklame może mieć.
Ostatnio edytowany przez danilko332 (09-26-2009 18:14:34)
ja moge zrobić reklame tej storny
Rencisto, zobacz kiedy ostatni post napisano, mozesz sobie wydedukowac ze sprawa juz sie przedawnila i nikt nie czekał 3 lata zebys sie zglosil ze zrobisz reklame.
Profil Na Facebooku macie ? jak nie macie to można by było założyć