Dzisiaj dodałem do głównego okna forum skrót do ImageShack'a dzięki niemu możecie szybciej ładować zdjęcia w celu "wrzucenia" ich do netu
Ja osobiście korzystam z fotosika. Mam tam konto i parę albumów, może dlatego, że imageshack mi wolniej chodzi zawsze ...
A ja wrzucam do zdjęć prywatnych na Bikepics, ale muszę się tego oduczyć bo mam profil zasyfiony
UPDATE:
Postanowiłem włączyć cenzurę na forum, na razie testowo, zobaczymy jak się to spisze
Nam nie jest aż tak potrzebna, ale uważam że być powinna
Raczej się spisze... zawsze może ktoś z czymś przykrym wyjechać a tego nie chcemy...
Proszę wszystkich użytkowników forum o uzupełnienie danych w profilu!
Prawdziwe imię, nr GG itp.
Pozdrawiam, Markooo92
EDIT:
Dziś popodklejam najważniejsze tematy w działach bo zauważyłem że wiele osób np. nie wie że jest wogóle oryginalna serwisówka XR6. Nie wie bo jest na 2 stronie w dziale i trudno to znaleźć.
Najważniejsze tematy zostaną podklejone
Witam . Zauważyłem że forum trochę mało się rozwija może by zorganizować jakaś reklamę na portalach społecznościowych typu facebook , nk , epuls czy cos w tym stylu bo jak narazie widzę że nie wiele się dzieje ... Użytkownikiem forum jestem od niedawna ale to co widzę trochę mnie to przeraża że na forum się praktycznie nikt nie udziela no może dwie lub trzy osoby . Jestem tu nowym wiec domyślam się że mój wpis tu nie wiele zmieni ale może jednak coś się poprawi ... Może reklama tak jak pisałem up , być może jakaś zmiana oprawy graficznej na forum opcji jest sporo trzeba by trochę pogłówkować i tylko czekać na efekty . Pozdrawiam TryM3
Witam, gratuluje pomysłu z reklamą na facebooku, widze ze jestes synem Billa Gates'a
Nie chodzi o wykupienie reklamy na fejsie, co bardziej o założenie grupy.
Ziomek550 Ja tylko dałem luzne propozycje , może wy macie jakieś lepsze pomysły .Chyba że odpowiada wam terazniejszy stan ? ; >
Spoko ja sie tylko śmieje
Ja też myślę że przydała by się jakaś reklama;) Na początek może wrzućmy na opisy gg link do forum;)
Ja proponuje, żeby ktoś poszedł do firmy reklamowej, zrobił 50 naklejek z napisem : XR6.P2A.PL. Trzeba tylko kogoś kto ma na to czas. Potem to posprzedaje po np. 2 zł 1 szt. i ponaklejać to na wachacze. Napewno to będzie jakaś reklama niedużym kosztem i jeszcze sobie coś przytnie bo koszt tego nie jest napewno duży. - To ode mnie
No pomysł z naklejkami jest ciekawy . Też o tym myślałem żeby coś takiego nakleję na swój motor z reklama forum ale to dopiero po malowaniu . No i ja niestety mam ten problem że mieszkam zagranicą ,ale sadze że takie coś można by pozamawiać na allegro tylko ktoś musiał by podać dokładne rozmiary w jakich takie coś miało by być . Postaram się poszukać czegoś takiego w miarę możliwości . Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez TryM3 (02-02-2011 15:06:41)
A nie łatwiej byłoby samemu kupić kilka literek i nakleić równo na wahacz?
Pomysł z pewnością ciekawy, z czasem nowi właściciele naszych XR6-ek byliby świadomi, że jest takie forum
Mówią na to vlepki
To jest dobry pomysł. Wystarczy, że ktoś zrobi ładny projekt na ps i później wystarczy wszędzie powklejać i git malina :d
Co do konta na fb i nk byłbym raczej przeciwny.. I tak nikt tego nie znajdzie tam .. :d
Po dogadaniu się z Markooo92 ustaliliśmy, że Chyloo zostaje modem, bo Marek i Mateusz już rzadko wpadają na forum. Podsumowując:
Chyloo --> Mod.
Może zamiast tworzenia grupy na facebook, podpisujmy lub umieszczajmy gdzieś w rogu adres do naszego forum, wtedy jeżeli komuś się spodoba nasze moto będzie mógł wejść na nasze forum i czegoś się dowiedzieć, myślę, że większość z was ma zdjęcia ze swoimi maszynami zdjęcia na portalach społecznościowych
Jako że na forum wieje nudą, pomyslalem, ze moze macie jakies pomysly na zmiany? Np. jakies dodatkowe pola w informacjach o profilu? Cos w stylu ,,wojewodztwo" itp? Moze cos z wygladem?
Proponuje coś w stylu odnośnika do strony z informacjami motorka użytkownika. Czyli każdy mógłby sobie opisać motor, a w informacjach o profilu mógłby być odnośnik i każdy kto by chciał, mógłby się dowiedzieć czegoś więcej o sprzęcie kolegów
To może pobawimy się z tymi "rangami" ??
Takie odnośniki to podpis z linkiem do polskiej jazdy, jak u mnie A co do rang: da sie zrobic, proponujcie
Niech się także inni wypowiedzą co o tym sądzą. Można wykorzystać to co zaproponował marcinsparco lub Marek, ew. zmodyfikować, bądź po prostu stworzyć własne system.
marcinsparco napisał(a):
Mam pomysł na rangi:
Dla nowych "Podwórkowy Kamikadze " albo "Dawca" xD
Dla średnich " Uliczny Rajdowiec"
Dla średnio zaawansowanych "Easy Rider"
Dla zaawansowanych "Uzależniony od paliwa"
Niech każdy coś napisze a na pewno będzie łatwiej ustalićPozdro!
Markooo92 napisał(a):
A może rangi będą określane za pomocą pojemności:
początkujący - 49cm3
....................- 125cm3
....................- 250cm3
....................- 600cm3
....................- 750cm3
....................- 900cm3
....................- 1100cm3
zaawansowany- 1300cm3
Nooo. Rangi dobry pomysł. A co do tego jak będą określane, to pojemności nie za bardzo ....