No to " Nocny ninja" i koniec problemu.
To co z tymi rangami? Kiedy będą? Bo widzę, że coś stanął ten nasz pomysł
Pomysł w porządku ale te nazwy rang są masakryczne(nie to żebym chciał kogoś obrażać).
A tak przy okazji czemu całe forum się nie wypowiada tylko czołówka? rejestrują się takie pijawy korzystają a od siebie nic nie dają
No wszystko ładnie pięknie, ale dlaczego jestem murzynem? Nie widziałem żebyśmy rozpatrywali taką rangę
House910 a masz jakiś pomysł na te rangi?? Wiem, że wyszły strasznie, ale nikt nie podsunie nowego pomysłu.
Zastanowię się i wrzucę mój własny pomysł
Ja jednak zrobilbym je na zasadzie kto ile czasu jezdzi niz od ilosci postow. I mysle, ze na poczatek wystarczylyby 3 rangi, zeby zobaczyc czy spodoba sie to forumowiczom.
Ostatnio edytowany przez krzysio0695 (12-15-2011 12:36:11)
Daniłko jakie wytłumaczenie:D Jak z sejmu
Ja zrobilbym ich mniej. I osobiscie uwazam ze te rangi znacznie lepiej brzmialyby po Angielsku. Np zamiast Uliczny wojownik - street fighter img/smilies/wink
1. 0-50 "Laik"
2. 50-250 "Street Fighter"
3. 250-500 "Pogromca prędkości"
4. 500- + "Dawca"
Ja zrobiłbym to tak jak powyzej , a z czasem mozna by bylo je dodawac, modyfikowac itd...
krzysio0695 napisał(a):
... znacznie lepiej brzmialyby po Angielsku....
3. 250-500 "Pogromca prędkości"
4. 500- + "Dawca"
No tak właśnie, w szczególności podoba mi się "Pogromca prędkości".
Związku z małą ilością rang proponują stworzyć dwie rangi: "Laik" i "user" i tak żadko która osób osiągnie wyniku 300 postów, bo jak doskonale widać po tym temacie, większość to egoiści którzy piszą tylko wtedy kiedy coś potrzebują.
Chciałem przede wszystkim zasugerowac nazwy, a ilosci postów do danej rangi ustalcie sami ;]
A z czasem bedzie mozna zalozyc kolejny wątek i zorganizowac cos w stylu "konkursu" w ktorym uzytkownicy dodawaliby nowe rangi.
Moze wtedy braliby czynniejszy udzil niz teraz ;D
Słuchajcie do 18.12 administracja wymyśla 16 rang a 19.12 zrobicie konkurs i największe 8 zostaje wybranych do ustawienia. podział niech wygląda następująco
0-100
101-200
201-300
301-400
401-500
501-600
601-700
701+
za duzy rozstep, ile razy mam jeszcze kurwa napisać. mi chodzi o propozycje rang a nie rozkładu, to juz sam zrobie.
no to zamiast 8śmiu może 4?
Walić to, po prostu piszcie pomysły jakie wam wpadną do głowy, najlepsze wybierzemy i zdecydujemy wtedy ile ich będzie oraz jaki rozkład
No to konkurs czy co tam chcecie uważam za rozpoczęty
Pozwoliem sobie zebrac wszystkie propozycje rang, ktore dotychczas padly, zeby juz ich niepowtarzac
1. "Podwórkowy Kamikadze "
2. "Dawca"
3. "Uliczny Rajdowiec"
4. "Easy Rider"
5. "Uzależniony od paliwa"
6. "Extra koks"
7. "Ulubieniec Policji"
8. "Pracujący w Minarelli"
9. "Znawca krawężników"
10. "Znajomy Ghost ridera"
11. "Murzyn wśród kierowców"
12. "Nocny rajdowiec"
13. "Nocny ninja"
14. "Laik"
15. "Street Fighter"
16. "Pogromca prędkości"
17. "User"
Motórzysta(z filmu motór:P) i jeszcze(ale to już słabsze) znajomy Raptownego
Pewnie kilka razy z nim rozmawiałeś na stunt ustawce w Chełmie, bądź w pobliżu i masz zaciesz Gdybym mieszkał w innej okolicy to też mógłbym mieć "światowych" znajomych
A gdyby to to mogłbym to.. Po prostu mam takie a nie inne otoczenie, ale to juz swoja droga. Co z tymi kurwa rangami?