Dobra, co wy na to aby spotkać się w ostatnim tygodniu wakacji. Dokładny dzień jest mi obojętny. Oczywiście miejsce też jest do dogadania. Wszyscy Ci którzy będą w stanie dojechać w okolice Sosnowca (pisze okolice, ale może to być +/- 10km) Niech oświadczą swoje zainteresowanie i napiszą propozycje
Wgl. wolicie spotkać się gdzieś w mieście, czy nad jakimś zalewem czy gdzieś?
ja szczerze mowiac proponowal bym pod fashoin housem, bo chyba kaxdy wie jak tam dojechac potem mozna gdzies jechac :p
Ja szczerze mówiąc proponowałbym coś bliżej zachodniopomorskiego. Do Sosnowca mam ponad 500km
oj tam oj tam
Dobra, wpadam rowerem Dzisiaj już wyruszę.
a nie masz rolkow, albo hulajnogi ?
Za późno. O 15 wyruszyłem.
Zlot na koniec wakacji to dobry pomysł ;p Tak jak napisał Kamool pod fashion housem było by najlepiej ;p Popieram , no ale to musi się więcej osób wypowiedzieć czy miejsce pasuje
Dalej o 27 km. A co, jednak tam mam jechać?
Dobra Panowie.
Pasuje wam czwartek (ten tydzień), pod fashion housem w godzinach popołudniowych, tak koło 15-16 ?
Rozumiem, że dwóch Kamili by reflektowało, ja też bym wbił. No i z forum ktoś by jeszcze podjechał?
Oczywiście weźcie kumpli, będzie większy skład
Edit. No ew. środa?
To pisać czy pasuje czy nie, czy jak robimy?
Kamol132 i Kamool pasuje wam?
(specjalnie napisałem posta pod postem aby zwrócić uwagę na ten temat)
No mi raczej tak, właśnie gadałem z rodzicami, i chyba nie mają nic przeciwko, a teraz zgaduję tutaj osoby z okolicy.
Panowie a nie możemy na piątek tego przenieść bo ja mam w czwartek poprawke ; / i kuje do niej
Mi to szczerze mówiąc obojętne. Z czego masz poprawkę ?
No w sumie raczej spoko, jakos się przebije przez sosnowiec w największych godzinach szczytu
Hahaha ja tam mam taką drogę bezkorkową
A ja prawie przez samo centrum, chyba, że się zobaczymy trochę wcześniej..
Z polskiego mnie uwaliła =.= to co Panowie jaka data? ;D
A o której ta poprawką, nie zdążysz po południu ? nie no, jak chcecie ja sie dostosuje
Poprawke mam o 14, ale to będzie pisemna i ustna. Nie będzie wszystkiego za jednym zamachem także wydaje mi się, że wrócę coś koło 17 ; /
No ok, to może być piątek tyle, że jednak wcześniej 13-14, ok??
A nie może być koło 15? Najwyżej przyjedziesz wcześniej i kupisz sobie jakieś ładne wdzianko
Ostatnio edytowany przez Kamool (08-29-2012 22:25:15)
W piątek wolałbym o 16^^
Wy się ludzie nie dogadacie xD