#26 01-10-2009 21:29:31

Markooo92
Admin Wszechmogący ^^
Skąd: Poznań
Zarejestrowany: 10-09-2008
Posty: 3378
Numer GG::
Pojazd:: The best MH RX 125 powerade by Honda :)
Wiek:: 22
Reputacja :  [+ 2/ -0 ]
Serwis

Re: Obrotomierz

adziu16 napisał(a):

hmm to spróbuje wyjąc oring i poszukać po sklepach:) zawsze coś znajdę ,a co do mojego motoru ,to jak wstawi się fotki??



A i jeszcze jedno pytanko:) Czy macie takie różnice w prędkościach?? Czasem jedzie ok 95 i jest to jego max a czasem wyciska ok 105.Na czym możne polegać ta rozbieżność prędkości?? Kiedyś pamiętam przekręciłem którąś śrubkę w gaźniku to na luziku jechał 110  jednak kiedy kończyłem jazdę na pełnym gazie puszczałem manetkę ,zeszło na ok 2tys obrotów i chciałem wrócić na wysokie obroty to dławił się i prawie ze gasł:) no ale jakie wtedy  było przyspieszenie i prędkość:D hehe



Może możecie doradzić ,ponieważ nie działa u mnie rezerwa paliwa:( .Jest to wynik braku czujnika w kraniku. Nie wiem dlaczego ale miejsca gdzie powinny wchodzić kabelki są zagłuszone teraz moje pytanie-Czy jeżeli dokupię te przewody(o ile jest to możliwe) cz Bendę mógł je zamontować i Bedzie poprawnie działało:)

Fotki najpierw wrzucasz na serwer (na stronie głównej forum jest okienko "ImageShack").
Potem wchodzisz na to zdjęcie, kopiujesz jego adres, i wpisujesz [img]adres zdjęcia[/img]
Motorek opisz oczywiście w dziale Nasze XR6.


Co do prędkości maxymalnej to u mnie jest to 115km/h lecz nie wyciągnę jej kiedy mi się podoba, tylko motorek czasem idzie do 105km/h, a czasem się nagle wkręci daleko na czerwone pole i dociąga 115km/h. (może dostaje podmuch wiatru img/smilies/lol )

A co do rezerwy to wiele osób w tym ja jej nie ma img/smilies/smile ale jeśli kupisz kranik z taką opcją, albo jakoś naprawisz stary i podłączysz kabelki do odpowiedniego miejsca to będzie to działać img/smilies/smile


http://img10.imageshack.us/img10/3407/logobka.jpg
                       ^^Tak to jest to cudo^^

Offline

 

#27 01-11-2009 09:10:45

LordSebo
Żyjąca legenda forum
Zarejestrowany: 08-19-2008
Posty: 2245
Pojazd:: Peugeot xr6
Reputacja :  [+ 2/ -0 ]

Re: Obrotomierz

jeżeli to jest możliwe to sobie go napraw....
...bo nowe są bardzo drogie... img/smilies/hmm

Offline

 

#28 01-11-2009 11:29:57

Markooo92
Admin Wszechmogący ^^
Skąd: Poznań
Zarejestrowany: 10-09-2008
Posty: 3378
Numer GG::
Pojazd:: The best MH RX 125 powerade by Honda :)
Wiek:: 22
Reputacja :  [+ 2/ -0 ]
Serwis

Re: Obrotomierz


http://img10.imageshack.us/img10/3407/logobka.jpg
                       ^^Tak to jest to cudo^^

Offline

 

#29 01-11-2009 15:04:04

adziu16
Murzyn wśród kierowców
Zarejestrowany: 01-02-2009
Posty: 44
Reputacja :  [+ 0/ -0 ]

Re: Obrotomierz

Właśnie ja nie chcę całego kranika ,tylko chcę  jego jakoś naprawić:D

Offline

 

#30 01-11-2009 19:21:01

marcinsparco
Szybki i Wściekły
Skąd: WLKP
Zarejestrowany: 07-12-2008
Posty: 785
Pojazd:: XR6 '05 FL
Wiek:: 17
Reputacja :  [+ 2/ -0 ]
Serwis

Re: Obrotomierz

Ja jak kupiłem XR6 to wszystko było ok. Po miesiącu popsuł się czujnik rezerwy ;/ Raz świeci a raz nie ;P Ale mi to nie przeszkadza img/smilies/wink

Offline

 

#31 01-11-2009 19:39:09

Markooo92
Admin Wszechmogący ^^
Skąd: Poznań
Zarejestrowany: 10-09-2008
Posty: 3378
Numer GG::
Pojazd:: The best MH RX 125 powerade by Honda :)
Wiek:: 22
Reputacja :  [+ 2/ -0 ]
Serwis

Re: Obrotomierz

DOBRA KONIEC TEGO OFF-TOPU img/smilies/teu45

Problem obrotomierza rozwiązany = koniec tematu.

Oczywiście ja też nie jestem bez winy img/smilies/sad

Jak coś z kranikiem to pisz w dziale "Serwis". Pozdro.


http://img10.imageshack.us/img10/3407/logobka.jpg
                       ^^Tak to jest to cudo^^

Offline

 

#32 01-12-2009 21:55:17

adziu16
Murzyn wśród kierowców
Zarejestrowany: 01-02-2009
Posty: 44
Reputacja :  [+ 0/ -0 ]

Re: Obrotomierz

oki dzięki chłopaki:)

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
Host by: Hosting
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson



Założ : stronę za darmo