adziu16 napisał(a):
hmm to spróbuje wyjąc oring i poszukać po sklepach:) zawsze coś znajdę ,a co do mojego motoru ,to jak wstawi się fotki??
A i jeszcze jedno pytanko:) Czy macie takie różnice w prędkościach?? Czasem jedzie ok 95 i jest to jego max a czasem wyciska ok 105.Na czym możne polegać ta rozbieżność prędkości?? Kiedyś pamiętam przekręciłem którąś śrubkę w gaźniku to na luziku jechał 110 jednak kiedy kończyłem jazdę na pełnym gazie puszczałem manetkę ,zeszło na ok 2tys obrotów i chciałem wrócić na wysokie obroty to dławił się i prawie ze gasł:) no ale jakie wtedy było przyspieszenie i prędkość:D hehe
Może możecie doradzić ,ponieważ nie działa u mnie rezerwa paliwa:( .Jest to wynik braku czujnika w kraniku. Nie wiem dlaczego ale miejsca gdzie powinny wchodzić kabelki są zagłuszone teraz moje pytanie-Czy jeżeli dokupię te przewody(o ile jest to możliwe) cz Bendę mógł je zamontować i Bedzie poprawnie działało:)
Fotki najpierw wrzucasz na serwer (na stronie głównej forum jest okienko "ImageShack").
Potem wchodzisz na to zdjęcie, kopiujesz jego adres, i wpisujesz [img]adres zdjęcia[/img]
Motorek opisz oczywiście w dziale Nasze XR6.
Co do prędkości maxymalnej to u mnie jest to 115km/h lecz nie wyciągnę jej kiedy mi się podoba, tylko motorek czasem idzie do 105km/h, a czasem się nagle wkręci daleko na czerwone pole i dociąga 115km/h. (może dostaje podmuch wiatru )
A co do rezerwy to wiele osób w tym ja jej nie ma ale jeśli kupisz kranik z taką opcją, albo jakoś naprawisz stary i podłączysz kabelki do odpowiedniego miejsca to będzie to działać
jeżeli to jest możliwe to sobie go napraw....
...bo nowe są bardzo drogie...
No nawet 155zł z przesyłką:
http://moto.allegro.pl/item517958559_pe … ikiem.html
Właśnie ja nie chcę całego kranika ,tylko chcę jego jakoś naprawić:D
Ja jak kupiłem XR6 to wszystko było ok. Po miesiącu popsuł się czujnik rezerwy ;/ Raz świeci a raz nie ;P Ale mi to nie przeszkadza
DOBRA KONIEC TEGO OFF-TOPU
Problem obrotomierza rozwiązany = koniec tematu.
Oczywiście ja też nie jestem bez winy
Jak coś z kranikiem to pisz w dziale "Serwis". Pozdro.
oki dzięki chłopaki:)