Przedstaw się i powiedz pare słów o sobie :
Siemka jestem Michał, ksywa prusiek. mam 14 lat.
Interesuję się motocyklami, samochodami, informatyką, i piłką nożną.
Moja przygoda z moto to: Yamaha Zest --> Peugeot Speedfight II --> Teraz obecnie PEUGEOT XR6
Aaaaa ja jestem marcin 17..lat..
Nick Carott bo taki mam na ogame..
Teraz posiadam Xr6..2005 rok z przebiegiem 2000 km....
Lubie im:beer::beer:prezki....
A ja mam na imię Wojtek, mam 14 lat i jestem z Kędzierzyna - Koźla. Jestem redaktorem serwisu "Sims True Life" (simowie.info) - może to i głupia gra ale warto w ten sposób zdobyc doświadczenie
Peugeota mam od 6 miesięcy. Prowadzę nielegalne radio (ok.2,5 km zasięgu) ale przynajmiej okrywa całe moje osiedle Nadajnik kosztował mnie 160 zł, kupiłem na allegro. To tyle ;p
Siemka
Imie:Konrad
Pseudo:Tadzik
Miejscowośc:Połaniec(okolice)
Moto: Dawniej:Ogar 200
Obecnie:..::Yamaha Tzr Valentino Rossi 2005::..
Zainteresowania:Sport, motoryzacja,oczywiście motory i komputery
GG:4622447
Pozdro
Witam z tej strony Patryk. Mam 17 lat, niedawno kupiłem XR6, wcześniej śmigałem na skucie marki TGB.
Zainteresowania: Motoryzacja, sztuki walki, piłka nożna.
Podaje gg : 9005923
Edit:
Zapomniałem dodać, jestem z Rybnika(śląskie), info o zlotach kierujcie do mnie, mamy tu naprawde niezłą ekipe motomaniaków
Nie piszemy post pod postem! Służy do tego opcja edytuj.
Narazie to tylko upomnienie.
Pozdro
Prusiek
Witam mam na imie adrian mam 17 lat i mieszkam w okolicach Śremu i od paru dni posiadam peugeota xr6, wczesniej romet ogar i honda vision
podaje gg:7604712
Heja! mam na imie Paweł. Wiek 16 lat, moje hobby to sport i motoryzacja.
Właśnie co kupiłem xr6 z lipca 2004r. Jest to mój pierwszy motór i to był strzał w dziesiątkę!
pozdro...
Witam, moja ksywa sEbzZ.Od 2 tyg posiadam XR6 jestem zadowolony z maszynki.Zaczynałem jezdzic hondą Joker 50.
Cześć
Jestem Przemek. Mój nick to pezex i wszędzie gdzie zobaczycie taki nick w necie to ONLY me.
Aktualnie woże się GIlerką Runner 50sp ale na dniach sie jej pozbywam i mam nadzieje, że jeszcze w tym tygodniu będe miał XR6
Interesuje się piłką nożna, telefonami, trochu komputerami, motoryzacją i kobietami
mam 17 lat
moj gg: 9834842
Pozdro )
Siema. Nazywam się Adrian. Ksywa to Turbo. Mam 16 lat. Aktualnie worze się na XR6. Maszynka prezętuje się wporzo. Interesuje się motoryzacją (motorami i samochodami wagi ciężkiej) i informatyką. GG 1182493. PoZdRo
Siema. Nazywam się Sebastian. Mój nick to LordSebo. Mam 15 lat. Moja przygodę z moto zacząłem na motorynce potem przesiadłem się na kingwaya maximusa a teraz ma xr6. Interesuje się motoryzacją (przeważnie motocyklami), muzyką i sportem.
gg 10329224
pozdro
Siema. Nazywam się Adrian, ksywa Adek, internetowa athlon. Pierwszy raz na motor wsiadłem 1 miesiąc temu. U była to xr6. Mieszkam w Białej Podlaskiej. Fotki wrzucę za jakiś czas bo wczoraj pękł mi motor na pół Ale już zamówiłem nową ramę i niedługo będzie. Zainteresowania to sport, komputery i motorki. Wiek miedzy 15 w porywach do 16 (zarost to podstawa).
Ostatnio edytowany przez athlon07 (08-20-2008 09:11:25)
Siema z tej strony sebzz, jestem tutaj nowy.Posiadam xr6 z 2002 r.
Pokaże wam go w dziale nasze xr6.P
POzdrawiam i zapraszam do komentowania
Witam!! Jestem Marcin Mam 16 lat ;D
Posiadam XR6 z 2005 roku maszynka sprawuje się jak na razie świetnie przejechałem nią już ponad 1500 km ;D
Niedługo zamieszczę go w dziale Nasze XR6 ;D Pozdrowienia!!
Witam! Jestem Marek, mam 16 lat i jestem z Poznania.
Na codzień wożę się MotorHispanią RX 50 z 2005r.
Jest po tuningu mechanicznym, a nowy lakier będzie położony na wiosne
Motorek opiszę w odpowiednim dziale
Witam, jestem Mateusz... Nick MrDangerous... Posiadam Motorhispania RX50 z 2001 roku. Jest w trakcie lakierowania tak więc efekty pokaże za jakiś tydzień. Przebieg około 13000 i ciągle rośnie:) Kupiłem go jakiś miesiąc temu. Wcześniej woziłem się Simsonem SR50, także biegówka więc doświadczenie, doświadczenie i jeszcze raz doświadczenie... Jestem z małej miejscowości w okolicach Węgrowa woj. mazowieckie:)))) interesuje się motoryzacją, siatkówką i dziewczynami:)))))
Ostatnio edytowany przez MrDangerous (11-14-2008 18:30:52)
Cześć jestem Daniel Mam 16 lat i Xr6 2004r. Mieszkam w Ostrołęce. Wcześniej jeździłem Beta Eikon ;] interesuje się piłką nożną i zabawą na motorze
Witamy:) Ciekawe ile jeszcze jest niezarejestrowanych osób posiadających nasze moto...
Siema jest nas coraz więcej
Nick: KGalik
Skąd: Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie, niedaleko Kłodzka)
Rocznik: 1994
Pojazd: Peugeot JetForce C-Tech 2007 rok, 5100km przebiegu (sprzedam!)
Zainteresowania: Modelarstwo R/C, motoryzacja, kobiety
W skrócie się opisałem, na skuterze przejechałem przez pierwszy sezon 2300km. Bez szlifów, bez wypadków i bez spotkań z policją.
O ile mi się uda sprzedać Jeta kupię XR6. ^^
Pozdro!
Cześć:) Mam na imię Mateusz, mam 15 lat. Interesuje się motocyklami. Obecnie posiadam skutera GB Motors Rocket :] Nazwa może mało znana, lecz narazie bezawaryjny. Planuje niebawem zainwestować w cudko jakim jest PEUGEOT XR6. Pozdro dla XR-kowiczów