Witam i pozdrawiam
Witam widzę że z Poznania Do zobaczenia na rozpoczęciu sezonu
Jak co to mogę ci opylić RX-a za jakieś 9000zł (po lakierowaniu)
OKAZJA!!!!!
Zapodaj jakieś zdjęcia w odpowiednim dziale, bo pierwsze słyszę o takim
Ello ! Jestem Łukasz
Nick: NoFaq
Pojazd: Peugeot xr6
Mniej wiecej moja historia : w 2006r rodzice kupili mi skuter Keeway Matrix (Sprzedam!) I jeżdziłem przez 2 lata (w trakcie sezonu) i zachciało mi sie tuningu więc Tata postanowił ,żebym nie tuningował Matrixa Tylko kupił sobie motorower a więc w tym roku a dokładnie 8 dni temu (tydzień i 1 dzień) Tata Kupił mi Peugeot'a Xr6 z 04r. PoZdRawiam Łukasz.
Ostatnio edytowany przez NoFaq (09-25-2012 20:06:56)
Witamy... pokaż swoją maszynkę
Witam! No cóż, może sam XR6 nie mam, ale też ze stajni Peugeota. ;] Chwal się sprzętem. ;P
Witamy Może jakoś więcej informacji
Skąd jesteś, czym jeździłeś wcześniej, a może to początek przygody?? Dlaczego właśnie XR6, jakie zainteresowania xDDD
Witamy...
o właśnie i zaprezentuj swoja furę w nasze XR6,,,,
Ostatnio edytowany przez LordSebo (03-23-2009 19:50:31)
Siemanko,jestem Adam,w tym roku mam 19lat:) jestem posiadaczem xr6 od pół tory roku..... Swoją przygodę z dwoma kółkami zaczołem mając 7lat.Na początku miałem motorynkę stella po 4latach sprzedałem ją i zakupiłem w popłakanym stanie motorynke pony.Odrestaurowałem i jeździłem nią ale również między czasie zakupiłem komara 3biegowego:D... Mając 13lat sprzedałem moje motorowery i kupiłem MZ 251:) po użytkowaniu jej 2miesiące sprzedałem ze względu na to że byłem na taką maszynę za mały i zaliczyłem kilka groźnych wywrotek.W wieku 15lat kupiłem Peugeota Speedfighta i użytkowałem tejże motorek równy roczek:) a po sprzedaży wiadomo co kupiłem...
Witamy...
Siema
Jestem Kamil, mam 15 lat, jeżdze Gilera Runner, kupioną od pezexa
Insteresuje sie głównie motoryzacja, troche komputerami i telefonami.
Zarejestrowalem sie tu bo jakos coraz bardziej interesuja mnie biegówki oraz bardzo mi sie nudzi
Witam, cześć i czołem
Jak Cię interesują biegówki to kupuj XR6 od Pezexa teraz
witamy...
No pezex sprzedaje XR6...
w ładnym stanie...
Dzień dobry Rejestrując się tu zastanawiałem się czy nie dacie mi bana bo nie mam Xr6 lecz Peugeot Buxy. Mam swoje forum: skuterypeugeot.forumex.pl możemy się jakoś połączyć
A tak do rzeczy To mam na imię Szymon mam 14 lat jestem muzykiem. Mam zespół. Zajęliśmy 1 miejsce w Polsce i na Litwie. Jestem graczem Csa
Siemka...
siema jestem adrian mam 14 lat mam skuter peda desire podobny do keeway focus i zastanawiam sie nad kupnem xr6
Witamy...