tak jest .! ) no daniłko mam do ciebie ok. 55km
Ostatnio edytowany przez MHMatiśZMC (09-14-2012 18:24:32)
witam mam MH furie spalił mi sie moduł kupiłem nowy ale pomiweszały mi sie kable które do niego ida jak by ktoś mógł wymienić mi jakmam je podłączyć kolejno!
zły dział to po pierwsze a po 2 jak możesz to ogarnij troche pismo ps: sorry ze się rządzę
Ostatnio edytowany przez MHMatiśZMC (10-14-2012 21:40:49)
MHMatiśZMC nucz się pisać i wtedy się RZądź
Dział zły ale Ci pomogę.
Od góry idąć: biały, czerwony, zielony i ten w czarnej izolacji.
Witam mam 13 lat i interesuje się motorami od 5 lat.
Zacząłem szukać 50cc od kilku miesięcy i spodobał mi się ten peugeot.
Jeździłem tylko na romecie pony
Siema
Motorynka - chyba wiele osob tak zaczynalo skad jestes?
Ja zacząłem od MH.... Skąd jesteś i planujesz kupić sobie piżota?
Jeśli jest ktoś zainteresowany zakupem sprzętu rolniczego, ciągników czy maszyn rolniczych to zapraszam na stronę http://www.arpis-tyszowce.pl/ mój znajomy polecił mi własnie tą stronę ponieważ nie tylko są tam oferty na sprzedaż ale również firma prowadzi autoryzowany serwis ciągników. Ponadto świadczy usługi w zakresie napraw i remontów ciągników oraz maszyn rolniczych. Polecam.
Chyba jeden z najlepszych z jakich korzystam portal randkowy:
https://milovanie.pl/
Cześć wszystkim Nazywam się Jacek, jestem z okolic Warszawy. Oprócz motoryzacji interesuję się sportem i na co dzień chodzę na siłownię, więc jeśli ktoś miałby jakieś pytania dotyczące kulturystyki i fitnessu to służę pomocą. Mam już całkiem niezły poziom, więc produkty takie jak the genius brand suplementy, spalacze tłuszczu czy odżywki nie są mi obce.
Hej Jestem Artur i jak wszyscy tutaj interesuję się motoryzacją
Hej, jestem Marek Jestem z Pabianic. Dajcie znać, jeśli chcecie się razem przejechać.
Cześć wszystkim!
Ostatnio korzystałem z usługi firmy Termo-Dom z Wielunia Firma sprzedaje solidne okna wieluń i parapety
Termo-Dom oferuję również dodatkowo montaż okien w dobrej cenie
Polecam
Czesc
Cze
Cześć wszystkim!
Siemka, siemka
----------------------------
Damskie komplety dresowe In Lila Store
Cześć, też lubię motory, ale bardziej książki.