Siemanko
Elo.Mam na imie Przemek mam 16 lat.Interesuje sie motoryzacją i komputerami.Chwilowo jeżdże piaggio nrg mc3.Forum polecił mi lordSebo
Witam i pozdrawiam...
Witamy
Siema... Jestem Bartek, mam 14lat. Kręcę się za jakimś motorowerkiem, a narazie śmigam Motorynką... Interesuje się motoryzacją, sportem i umiem dużo z kompami... Pozdro
Siemka...
Siema nazywam sie Łukasz nick Ziomal_5-16 mam 14 lat kiedyś moim motocyklem był zwykły skuter 50cc obecnie jeżdżę Peugeotem XR6.Moim najwiekszym zainteresowaniem sa motory
Witamy Czekamy na zdjęcia Twojej maszyny
Siemka... przedstaw bzyka
Siema Łukasz... Pokaż ściga...
witam nazywam się Mateusz mam 17 lat interesuje się motorkami posiadam derbi gpr replica z 2004 roku pozdrawiam.
Witam i zapraszam do prezentacji bzyka...
O mój imiennik Witam
http://allegro.pl/item620998719_derbi_g … na_50.html o to moj motorek jest takze w dziele sprzedam:) ;d
Siema...
No elo dobrze że się dałeś przekonać Forum musi się rozrastać, a forum to my!
no witamy witamy....
No widze że nas coraz więcej Witamy
No proszę, Opolskie - to już bliżej mnie! Do Nysy mam jakieś 70km (dla mnie to niedużo
). Witam!
Siema, siema.
Siema jestem Łukasz mam 15lat mieszkam w Puławach lubelskie interesuje się wyłącznie motoryzacją szczególnie motocyklami o pojemności 50cm. W tej chwili posiadam Peugeota Jet Force lecz go sprzedaje bo postanowiłem się przesiąść na XR6.