Chyba na głowę upadłeś, że po 250r kupisz R1 Kacper pewnie TZRka
Pewnie nie. Się zdziwicie wszyscy.
A kto mu broni. Niech kupuje.
Coś większego niż 80 ?
Ale niezbyt rozważne jest kupowanie takiego popierdzielacza po czymś takim
Kamool - nie chce nic powiedzieć, czy powyżej, czy poniżej -.-
Mi powie <3 Prawda Kacper *^*? Powiesz <3?
Kocham Cię Kamil, ale tajemnica.
Poczekać musicie wszyscy razem ze mną, a serio będzie warto. ^^
Mój kolega to chce z rometa zetki na gsxr 600.
A JA CIEBIE NIE! HA! BOLAŁO?! MIAŁO BOLEĆ! NALEŻY CI SIĘ! A POZATYM JESTEM ZAJĘTY, WIĘC TO ITAK NIE MIAŁOBY SENSU :3
Mój brat chciał z niczego na R6 Także wiesz
Tylko jak był mały to jeździł na mojej motorynce
Wiesz co...?! Też jestem zajęty! I to, że jeździsz Yamahą nie znaczy że ją dla ciebie zostawię! A to, że się przyznałem do moich uczuć to był zwykły impuls, kłamałem! Nie będziemy razem. ZAPOMNIJ!
A znam historie łepka, z sąsiedniego miasta co na pierwsze moto kupił Hayabuse. Całkiem, całkiem pierwsze. Bo jego koleszki śmigali już r1, cbr1000, to on chciał być lepszy i kupił 1300. A jeździ w adidasach, koszulce i spodenkach. Widziałem go ostatnio..
To trzymaj jezyk za zebami bo Nasz potajemny zwiazek jesxcze wyjdzie na jaw!
Nieno ubranko niezle ;D serio widziales? Zyje? Konczyny wszystkie?
Duke 125 Kacper ? Taki strzał
Tylko po takim 250R, które przecież wolne nie jest (5,5 do 100km/h i 170v-max) co innego sportowego mogę potem wziąć ? 600 mają osiągi właściwie takie same jak litry, minimalne gorsze, prawie nie odczuwalne, a takie 500 to jest to samo co ta Kawa tylko cięższe, a osiągi podobne.
Ja itak wolałbym pierwsze 600 kupić, po pierwsze jest lżejsza, jakoś inaczej tą moc oddaje, i jest kozacka Wsumie r1 jest ładniejsze od r6, ale ojtam
Widziałem, był w mc donalds. Czarna hayabusa k4. Słyszałem, że na początku jak się uczuł jeździć to uderzył w płot. Przy rusznaiu i małą predkością przednim kołem..
Na duka to mnie nie stać ale bardzo mi się podoba.
Nauka jazdy na takim klocu zawsze spoko
Mi też się podoba Ale jakiś taki maławy jest
Klocu ale na jakim Zawsze gość może powiedzieć, że od razu poszedł na głęboką wodę
Wg mnie hayabusa to nie jest moto na nasze drogi, ani się tym rozpędzić, ani skręcać
Teoretycznie żaden ścigacz czy auto co ma powyżej 4 litrów też nie jest na nasze drogi
Akurat taka RSka jest w sam raz
W sam raz to je ninja 250 albo inne tego typu wynalazki, bo osiągi jak RS ale spalanie mniejsze o połowę.
Głupoty gadasz Nowa rs (2006+) Już bardzo przyzwoicie pali
Na pewno nie zejdzie do 4l jak ta Kawa ile będzie mniej palić ? 7l zamiast 8 ? To i tak dużo :d
Moja przy lajcie spali 4
Ale nie przy kacie. Moja RX pali przy kacie niecałe 4. Fakt... nie maco ją równać z rs 125.
Mój 4l pali przy dynamicznej jeździe. Kawa przy bardzo dynamicznej pali właśnie 4l a w apce to chyba byś drogę zamulał żeby tyle spaliła
Dobra, nie ma go co nawracać. Jak taki burżuj, to niech nawet przy tankowaniu 3 litry na ziemie wylewa.