Elo, mam dla was dziwne pytanie. Czy mając 180cm wzrostu nie będę za "duży" na peugeota xr6, bo nie chce na nim wyglądać jak dorosły na rowerze dziecka...
W związku z częstym zadawaniem tego typu pytań przyklejam temat i zmieniam nazwę.
Przemq
Mój kolega ma 180 i normalnie to wygląda , chyba nie zrezygnował byś z takiego motoru tylko ze względu na swój wzrost
Ja mam 176 i XR6 wydaje się trochę mały . No ale cóż i tak lepszy od napompowanej tzr-ki
178 i mały w ch*j
Co Ty gadasz że lepszy od TZRki... Moim zdaniem xr6 jest strasznie wąski i malutki TZRka o wiele wygodniejsza
mam 194 cm I nie pierdolcie (za przeproszeniem) że 170 to dużo czy tam 180 , Moim zdaniem Xr,tzr,rs itd.. to PIŹDZIK jest i raczej wzrost nie ma znaczenia tyle że tzr jest "napompowana" a xr jest wąski
Wole wąskie owiewki przy ramie , a nie odstające o 1,5cm owiewki od ramy z mega dziurą . Do mnie każda 50ccm jest mała , tak jak kolega napisał to tylko " piździki " ale przez tą wąskość xr6 jest zwarty pewny w prowadzeniu w czym pomaga mu przednie zawieszenie SHOWA , a nie jak w " wygodnej " tzr zawieszenie z roweru . Ale koniec spamu dla mnie xr6 jest trochę mały każdy ma swoje zdanie .
Ostatnio edytowany przez Cyborg (07-02-2013 17:21:11)
Zgadzam się, zawieszenie XR6 ma o wiele lepsze. W tzrce to jest jakiś szit z targu Ale tzr jest o wiele wygodniejsza.
Na tzr się serio wygodniej jeździ, a to zawieszenie nie jest z roweru tylko Paioli. Showa lepsza w jeździe, ale wymieniać tam uszczelniacze to japierdole. Jak robiłem lagi z rx to 2 dni, a z tzr 40 minut.
Palio wersja dla ubogich , w SHOWA uszczelniacze w 2 godziny wymieniłem oby dwa , tylko godzinę szukałem imbusu żeby odkręcić od góry .
Paioli nie są straszne, określiłbym je - ujdzie, ale Showa lepsza. Ale tak czy tak w rsce są jeszcze lepsze lagi Każdy jeździ tym czym lubi i czym mu wygodnie
Kamool napisał(a):
...
Każdy jeździ tym czym lubi i czym mu wygodnie
Ja bym powiedział, że tym co ma
A ja bym dodał, że tym na co go stać
StreetoOo napisał(a):
A ja bym dodał, że tym na co go stać
Albo i jego rodziców Piździk to piździk jeden mniej lub bardziej udany
Ostatnio edytowany przez dkarbowski (07-02-2013 23:41:42)
Ja tam MH za swoje kupiłem..
No i spoko , lecz są przykłady (nie zazdroszczę ) co dzieciaki mają od rodziców za 7k moto , a potem nie szanują i to mnie boli
Kumpel miał 7000 na moto. Miał brać RS. Jak się rodzina dowiedziała jak to wygląda, to mu zabronili i kupił zetke za 4000 a 3000 poszło na kompa. Tego nie zazdroszczę. Zamiata teraz ziemie 60km/h.
Jprdl XD Bardziej chodziło mi o bogatych rodziców a głupich dzieciaków .. Kupią Tzr za 8 tys. po full tunie ... A ten za 4 tyg. w stanie opłakanym .
a ja nie pytam czy nie będę za duży ale wręcz przeciwnie.
mam 162 cm wzrostu, i w okolicy nie ma żadnej xr6 (najbliżej 60 km) żeby się przymierzyć, ale kolega ma hondę nsr 125.
Na hondzie czuję się pewnie, dobrze mi się siedzi,i spokojnie dostaję nogami do ziemi.
czy siedzenie w hondzie jest wyższe, niższe, czy porównywalne do xr6?
NSR bardzo podobna do xr6 gabarytami. Kolega mój gdy miał ,,jeszcze" 165 ogarniał moją RX i do ziemi sięgał.
Ja mam 161 cm wzrostu i bardzo dobrze mi się jexdzi moją MH
Jak juz temat odkopany to ja mam 186 i nie mam zadnych problemow.