Siema.
Jak tam mijają wakacje panowie?
Nie wiem czy pamiętacie, ale w tamtym roku trułem wam trochę o spotkaniu na śląsku. Plany były olbrzymie, a wyszło chyba jak zwykle, padało i wgl. pogoda nie rozpieszczała, więc przyjechali tylko najwytrwalsi ( Ja i Kamil ).
Co wy na to by powtórzyć owe spotkanie w tym roku? Oczywiście ogólnopolskie spotkanie swoją drogą, to jest całkiem inny pomysł.
Myślę, że Fashion house w Sosnowcu byłby również w tym roku punktem spotkania. Data jak najbardziej do ustalenia.
Czekam na wasze zdanie
Zalezy czy będę w domu, jeżeli tak to jak najbardziej się piszę razem z kumplem. Fashion mamy przecież blisko Ciekawe ile osób sie załapie ?
My w sumie to mozemy na jakiś Rogoźnik skoczyc bo mamy do siebie 3-4 km
Ostatnio edytowany przez AHMED (07-09-2013 00:36:40)
No mam nadzieje, że podstawę będę stanowić ja, Kamil, ty i jak cos Kamil z Bytomia, ( jeśli ma ktos z nim jakiś kontakt) i Hubert.W jednym miejscu były by 4 mh/xr6. Gdyby każdy wziął kilku kumpli + może jakieś "Skuterowo KCH" to mogła by być ładna grupka osób.
A Rogoźnik swoja drogą, można się spotkać.
Gdybym mieszkał na śląsku to czemu nie ale z Łodzi to jest trochę za daleko, żeby samemu jechać na moto 50
Piszę się, tylko ogarnę dyszę do yamahy i wpadam Chyba, że będzie już prawko to na apce ^^
Pany, tylko od 17 do 28 lipca mnie nie ma. Więc ten weekend albo dopiero sierpień.
Ja we czwartek może dyszę dostanę i będzie tzrka chodziła A tak to mnie niema 15sierpien - 7 wrzesien
Kamool napisał(a):
we czwartek
Kamiilll nieeeeeeeee!
Moja gruba i durna nauczycielka od historii tam mówiła. Nie przypominaj mi jej... NIE TY! ;(
Mów proszę ,,w czwartek", bo tak jest bez skojarzeń i poprawnie.
Ja też jestem ze śląska , znam nawet jedną fajną miejscówkę http://www.youtube.com/watch?v=y6WWctEAgH4 huta w Szopienicach / Katowicach , dużo ludzi się tam spotyka i każdy może pokazać co potrafi .
No, Szopienice kojarzę, miejscówka stunterów z Katowic i okolic.
No to sierpień?
Przepraszam Kacperku :< Już nie będę :C
Szopienice każdy chyba kojarzy No jakoś w sierpniu najlepiej, nie to wrzesień
No to panowie, we weekend czy wolicie kiedyś w tygodniu?
Szefie, ja nie mam na czym :d Może ogarnę przed swoim wyjazdem, ale nie przyjadę na "tym ". A co powiedzie jakoś na początek roku szkolnego? Tak koniec września?
Rower też?
Tak, wszystko już poszło, jakoś na dniach chciałbym kupić nowy sprzęt
Rowerem nie zajadę :<
No to stary kupuj Bo ja bym się chętnie przejechał czymś nowym
A u mnie to się plany zmieniły... I nie kupuje innego moto dla siebie.. Ale rx i tak sprzedaje, natomiast nie kupuję już cbr 125 na stunt. (To była ta tajemnica. )
Narobisz w gacie zanim usiądziesz
A moja tajemnica jest dalej tajemnicą TZRke zostawiasz? Czemu zrezygnowałeś z cbrki?
Ostatnio edytowany przez Kamool (07-30-2013 13:42:18)
No się plany zmieniły i tzr nie zostaje. W mojej bani zrodził się pomysł co by dac sobei zpokój z moto dla siebie w przyszły sezon.. Pohandluję coś i za to na 18stkę kupie coś konkretnego. Bo kupie teraz cbr skoncze 18 i dalej nią bede jeździł? Nie bardzo. Ja mam sporo znajomych na większych moto i nawet nigdzie nie moge z nimi jechac ;/
Coś mi się widzi ze to będzie pojemnośc grubo ponad 125
A może kupisz sobie cbrke teraz jakąś po glebie, z dobrą ramą i silnikiem i zrobisz pod stunt? To nie będzie droga zabawa. Jeśli ma ktoś u Ciebie w rodzinie uprawnienia do handlowania motocyklami/motorowerami to kup na tą osobę i nie musisz wtedy moto przerejestrowywać. A po 18 mógłbys sobie już coś konkretnego do stuntu kupić
Dlaczego od razu ma być to coś ponad 125? Przecież może to aprilia rs 125 po konkretnym tuningu?
Zobacze jeszcze jak to będzie. Chciałbym z kolesiami pojeździc na trasie...
A no bo myślałem że skoro się zesra to to musi jaja urywac.. A mi rs nie bardzo je urywa.
Dobra, dobra, jak na tą chwilę to rowerem jeździsz
Noto kupujesz do stuntu lampę od horneta, do tego akcesoryjną szybę i śmigasz
RSka z arrowej i polinim 160 urywa
No dzisiaj już byłem sobie pojeździć Tylko gorąco cholernie
Chciałem kupić MV Aguste F4, ale stwierdziłem, że jest trochę zbyt słaba. Praktycznie nie odczułbym różnicy po przesiadce z rski ;/
Hahahahaahahahaha, ale ty masz fantazje. To o Ducati 1198 też zapomnij.
Ja jeszcze nie wiem jak to będzie, czas jeszcze jest i sie nigdzie nie spieszę.
Swoją drogą to Agusta F4 urywa jaja i to ostro. Sama stylistyka to sie idzie zesrać..