Witam , mój stary oryginalny cylek już coraz bardziej odmawia posłuszeństwa , ponad 21tys przebiegu po dłuższej jeździe słabnie i to bardzo . Trzeba nowy cylek stwierdziłem że nie będę się bawił w 50 , tylko już jakąś 70 sport wybór padł na Airsala 70 sport http://shop.mieloch.pl/cylinder-kit-air … 1542.bhtml , ma ktoś ten cylek , jak się spisuje ? , ewentualnie jaki cylek by był lepszy w podobnej cenie może być niższa
Mój setup :
Wał tec racing + łóżyska skf c4 ( ok 3tys na serii po wymianie )
Gaźnik tec 17,5 + zawór membranowy tec racing + stożęk revo s-type
Przełożenia 14/52
Dało by to rady u mnie ??
Sorry jeśli coś nie tak jet to mój pierwszy wątek , pozdrawiam .
Wydaje mi się, że powinno dać radę, ale niewiem czy gaźnik nie będzie za mały i nie będziesz musiał dać jakiejś dużej dyszy. Chcesz to mam 155 na sprzedaż Nie wolisz dołożyć do airsala 70 tech racing?
Sport mi starczy , 155 na pewno będzie za duża , gaźnik będzie ok niektórzy mają na 16 lepsze cylki i daje rade , teraz mam dysze 100 , jak kupie ten cylek to może 110-115 włożę , Ma ktoś w ogóle ten cylek z forum ??
Chyba nikt go tu niema
A jakie cylki 70ccm macie , jak się spisują ? oprócz PF jakoś do mnie nie przemawia .
kumpel ma siadł mu po 7 tys km ale po naprawde wariackiej jezdzie
dlaczego PF nie przemawia do cb ? ja go mam i spisuje się bardzo ładnie, zresztą zapytaj Kacpra o opinie
PF jest niezniszczalny. Zobacz w moim dziale co się stało.. Wystarczył nowy tłok i dalej jazda!