Ale masz z nim przygody ...
Ostatnio edytowany przez kopec790 (02-09-2014 10:18:11)
Hehe no dokładnie
daj jakieś aktualne zdj !
Na życzenie zrobiłem dzisiaj parę nowych fotek a wieczorkiem będą 2 filmy z krótkiej jazdy
W ogóle nie jeździsz z prawym?
Nie, jestem przyzwyczajony tylko do lewego i chyba bym się już nie przyzwyczaił do obu
Ale co ci przeszkadza, ze prawe przykręcone? Też w nie nie patrze, ale sobie jest. O niebo lepiej moto wtedy wygląda.
A nie wiem nie kupowałem nawet prawego może i kupie skoro mówisz, że moto o wiele lepiej wygląda
Aha i udało się wcześniej rzucić filmiki więc łapcie
CZ.1 - http://www.youtube.com/watch?v=yC-wpUzJ5BE
CZ.2 - http://www.youtube.com/watch?v=qdoB2aYFD4Y
PS. Nie patrzcie na prędkościomierz bo coś się stało z linką i pokazuje cały czas 25 km/h
Ostatnio edytowany przez kodi33 (02-16-2014 15:41:06)
Panowie mam do was pytanko bo zamówiłem właśnie nowe sprzęgło do Rieju bo to nie wytrzymywało i się ślizgało strasznie i zamówiłem TOP PERFORMANCE KEVLAR i mam do was pytanko jak je wyregulować na koszu bo czytałem że dokręca się śrubę aż się poczuję opór a potem kontruje ale czy to nie będzie za mało ? może wy macie jakieś sposoby na regulację ? Aha i jak sądzicie do tego sprzęgła Motul Transoil 10w40 będzie OK czy lepiej podmienić go na inny ?
Motul 10w40 jak najbardziej. Ja śruby do oporu nie dokręcałem, tylko zostawialem jej jeszcze z 1/ 1,5mm nad nakretką.
Oki to tak zrobię
Ale to nie ma sie co sugerować bo po pierwsze mi słabo idzie regulacja sprzegła a po drugie bedziesz mial nówki tarcze a to tez roznica.. Robiłem tez po prostu tak ze patrzyłem w którym momencie docisk zacznie dotykać ciskac tarcz. Jak już zacząl to jeszcze kawalątek dokręciłem i kontra.
Ok to postaram się zrobić tak jak mówisz zaobserwuję kiedy zacznie dotykać i wtedy troszkę jeszcze docisnę i skontruje a najwyżej resztę podreguluje na lince prze klamce
Super , że nie odstawiasz rieju od kiedy kupiłeś hondę . Myślałem , że go porzucisz
Nie nie to by się nigdy nie stało Rieju to moje oczko w głowie
No to sprzęgiełko właśnie przyjechało i na dniach biorę się za wymianę
Panowie właśnie mój budżet zasiliły nowe hajsy $$$$ więc czas się coś wziąć za Ryjka no więc przyszedł czas na wydeszek i mam do was pytanko jaki polecacie najlepiej używkę taka górna granica to 600 zł Myślałem bo Kacper mnie strasznie zajarał nad mk pro race ale ich nie ma nigdzie
więc co byście jeszcze polecali ??
PS CRS nie umarł
ale silnik od DT nie pasuje jest za wąski i nie da się ani go odpalić ani biegów zmieniać Ale sądzę że 150cc to by było za mało dlatego poluję na jakieś 200-250
hajsy są więc trzeba korzystać
Holender od którego biorę MK ma w ofercie sporo sport kominów do piździdeł. Między innymi !!!NÓWKĘ!!!!! prorace2 za 170 yro. Podpij do mnie na FB, to zrobimy jedną paczkę. On ma kilka innych sztuk do am6 jeszcze niz te prorejsy.
No jeszcze jest yasuni r3
...swoją droga znowu mam najsłabsze moto...
Nie płacz Przemek jeszcze ja zostałem
Nic poluję na Voce nie martw się Przemek nie jesteś najwolniejszy jeszcze jest Ahmed
I ja
Bo ja teraz mam stojące
A jak już naprawiać to na serii z HMR2
Z kim Wy sie chcecie mierzyc... Wiadomo, ze moje najwolniejsze :3
Ty to na forum się nie powinieneś nigdy pojawić bo xr6 nawet dobrze na oczy nie widziałeś
Jezdzilem Przemkowa poza tym mialem XP6