No to wczorajszy zlocik uważam za udany było dużo atrakcji
min.
Ale mniejsza o to najgorsze to to że w Rieju kosz sprzęgłowy poległ [*] i po wrzuceniu biegu go cały czas ciągnie tak więc powrót do domu był ciekawy
https://www.youtube.com/watch?v=EKrgqzh … e=youtu.be
No reprezentacja forum była zacna
Okej Panowie Zaczynamy Pracę nad Rieju Powiem tylko tyle że zapowiada się ciekawie D; co poniektórych wtajemniczyłem np. Przemasa i Kacpra ale liczę na choć mała dyskrecję z ich strony ponieważ chciał bym zachować taki element zaskoczenia co będzie robione a tym czasem taki zakupik leci
Jest napisane Yasuni HMR2
Polecam
Adam Małysz.
Tak jednak wpada HMR2 bo jest bardziej elastyczny od R2 a przy R3 musiałbym pałowac bo R3 ma tylko wysokie a Voca sprzedana a za te pieniądze za ile wyciągnąłem tego hmra ze zniżkami to żal było nie wziąć ;D
no no no to zaczynam śledzić od nowa ^^ Wydeszek ładny , powinna być kosa
Ja też bd obserwował jak nic
Polini ma mongolska podziałke
Ja serdecznie polecam takie miarki:
http://www.apteka-natolinska.pl/upload/ … _ml441.jpg
Podziałka pierwsza klasa, w zestawie również z zakrętką. Jak będą chętni to podpytam mamę po ile je miała, bo sam takiej używałem Z tego co pamiętam to było koło 6zł za sztukę
Jeżeli się zedrze ta miarka to na pewno kupię tą co Kamilu polecasz
nawet zagadam do mamy to mi z przedszkola przyniesie
Aha właśnie paczuszka dziś dotarła
Oto takie małe zdjęcie zestawiku
Aha i dotarł też nowy tankpad z Progripa dokładnie ten
Bo mój już zaczął odłazić i mam do Was chłopaki pytanie czy mogę jeszcze oblatać miesiąc jak dziś rano idąc po moto zauważyłem że lagi puściły wszystkie soki ? strasznie zesztywniały i skrzypią ? czy coś im się stanie ?
Zależy jak bardzo.
Jeżeli wszystko poszło w chuj/, to bym nie próbował
Ale u mnie też ciekną dosyć mocno ale jeszcze da się jeździć.
Nie no dziś rano przyszedłem to taka ogromna plama tak to mi ciekły i to nawet obficie ale dziś rano to dosłownie był "potop" hahah i skrzypią strasznie
Chyba lepiej warto nie próbować.
Miałem ten tankpad. Bardzo mi się podobał
haha Akurat dałem za niego śmieszne pieniądze więc myślę że było warto bo jedyne 14 zł
Aha jeszcze jedno pytanko warto zamawiać uszczelniacze z allegro za 50 zł z wysyłką czy dostanę w hurtowni ?
Naklejki mocy musza być
Raczej nie jeździj bez oleju, bo wtedy bliżej do kompletnego serwisu zawieszenia...
Popytaj w hurtowni.
Hahha większość naklejek wpadła w gratisie a 3 są ahmeda na colibra hahah i tak zrobię skocze tylko jutro do szkoły i po szkole biorę się za rozbieranie
To przed jazdą wyczyść sobie jeszcze tarczę hamulcową
Sie wie szefie
UP !!
Łapta taki króciutki filmik na nowym wydeszku
https://www.youtube.com/watch?v=C4xKB2i … e=youtu.be
Aleś mi kaszlem zajebał po głośnikach ;x
Kacper1408 napisał(a):
Aleś mi kaszlem zajebał po głośnikach ;x
Hahaa To taki efekt zamierzony
UP ! Dziś musiałem kupić łożyska główki ramy ponieważ moje się posypały i popękały bieżnie i odziwo problem pływania zniknął
Więc jest dobrze lagi zrobione więc do zlotu się dotoczę a od 12 października bierzemy się konkret i zapewniam nie będzie wiało nudą