kto oklejał felgi a odcień według mnie mógłby być ciemniejszy al i tak nie jest źle
haha felgi przyznaję się że ja obklejałem i po prostu z lenistwa nie chciało mi się opon okleić hahha
No nieźle a plastiki w jaki kolor pójdą? tez żółto?
Nie plastiki póki co są oklejone carbonem ale jak nie będzie mi się to podobalo to pomaluje je na czarno
Nie mysląłeś zeby malowac proszkowo?
Myślałem ale jak napisałem do takich ziomków co u nas malują proszkowo to za ramę powiedzieli mi 200 zł :p a za lakiry wydałem łącznie 70 więc wolałem trochę mniej w wygląd a więcej w mechanikę
http://allegro.pl/sticker-bomb-stickerb … 87433.html
A może jakaś taka okleina? Na fb krąży jakaś sr na sprzedaż w podobnej, mi osobiści bardziej opowiada niż carbon.
Hehe no dość ciekawa propozycja zobaczymy jak to jutro będzie wyglądać bo jutro już jest plan ( jak wszystko się uda na first start
Zrób $ na bogatości, a co
Mi w stickerbombie podobają się tlyko drobne akcenty, tak jak w carbonie. Całe oklejone wygląda moim zdaniem dość tandetnie...
No taniej nie zawsze lepiej. Proszkowo pomalowane o wiele więcej wytrzymuje..
Też nie lubie całkowicie oklejonych pojazdów
okejka dzisiaj się trochę spiąłem i zacząłem pracę nad crsem i tak ukończony jest w 98% bo trzeba jeszcze ciut dłuższą linkę sprzęgła i dopasować 2 małe śrubeczki do kranika pracy było dzisiaj kupę ale jak się człowiek potrafi spiąć to zaczynając od samej ramy i wszystkiego osobno w jeden dzień można zakończyć na czymś takim
Zuch. Nudziłeś sie czy Cię jakiś termin goni?
NIe wolne było bo akurat matury a jutro już do szkoły więc mówię a wykorzystam ten dzień
wszystko fajnie ale weź rozpuszczalnik i przemyj te opony bo aż w oczy razi .....
tylna będzie w tą sobotę podczas pierwszych jazd zjarana bo na tył leci taka porządna kostka 110/90 a przednią domyjemy nitro i poprawi pastą do butów i powinno być OK
Stać cię na utrzymanie 3 moto ?
A co do rometa , to wygląda nieźle . A jak moc ? Zrywny ?
Hehe jakoś daje radę z utrzymaniem a Co do mocy to sam jeszcze nie testowałem dopiero w sobotę będę ale według wiki to ten silnik mam 12.2 km
Wydaje mi się , że więcej
Heheh fajnie by było gdyby miał więcej ale to tylko 4t
cbr ma 15 , a to ma 25 cm więcej , ale na to china
No wszystko się okaże podczas jazdy czy moc jest wystarczająca
Okej stwierdzam że pracuje zajebiście strzela z wydechu jak poyebany
tutaj łapcie filmik aczkolwiek za dużo paliwa dostaje i go zalewa
https://www.youtube.com/watch?v=wXKE0UP … e=youtu.be