Strzela owszem teraz z nadmiaru ale jak się potem uregulowało to po odpuszczeniu gazu strzelał przepięknie a kopci bo to był first start i nayebałem oleju do cylindra jak składałem
W Crsie też niestety się stała rzecz straszna Poległ pierścień olejowy i zaczął puszczać
dlatego tak kopcił Jednak nowy tłok razem z pierścieniami też lada dzień powinien być bo już zamówiony Ale niestety bez wyciągania silnika się nie obeszło
Z tłokiem się coś stało czy jakbyś tylko pierścień wymił to by latało a Ty zmieniasz tak by mieć pewność.
Nie tłok nawet fajnie wygląda ale wolę mieć pewność
Cylindra nie ruszyło?
Nie odziwo nie puściły jeszcze jedynie uszczelniacze na zaworach ale tuż już założone nowe też tylko czekam na nowy tłok i wszystko składamy
No to weekend niestety był dla mnie pechowy ponieważ miałem bliskie spotkanie mojej twarzy z asfaltem łamiąc przy tym rower heh ale na pocieszenie dotarł tłoczek i jutro bierzemy się za składanie
Wydaje mi się większy ten nowy.
NIe oba mają tyle samo może foteczka pod złym kątem
No to chyba fota , bo mi tez się szerszy wydaje
Ty chociaż umiesz wsiąść na rower , bo ja od kiedy moto kupiłem , to na rowerze nie umiem utrzymać równowagi Pomijając fakt że hamulca gdzieś w nagach szukam
No ja jak naciskałem sprzegło to mi przód hamował i ogólnie jakieś to takie lekkie i bez lusterek
Myślałem że tylko ja mam takie problemy Lusterek szukanie, hamowanie nogami na pedałach i jeszcze ten hamulec przez kóry skrzywiłem kierownice swoją Nogą ...
3 .... haha
Hehhe niestety rowerek został już skasowany całkowicie nie wytrwał uderzenia z ziemią
Ale co najważniejsze silniczek poskładany jutro wkładam do ramy i zobaczymy czy się wszystko udało zrobić
Szybkie docieranie i ogień!!!!
Ja se tam lubie pojeździć na rowerze, łatwiej na gumie gibać
No to tak z racji tego że czekam jeszcze na zapłon do hondy wziąłem się za crsa i tak przyszła ostatnio oponka jest miodzio w końcu jakoś to będzie wyglądać
tutaj porównanie jej do oponki 215 z passata
A co do mocy to jest dosłownie ogień sadzi marchewy z wydechu jak nie wiem postaram się jutro nagrać filmik
Zaprezentuj się w terenie
Kapeć jak w 250 mojego kuzyna
I jak ten filmik , bo czekamy czekamy !
Hmmm jak by to ująć wszystko było piękne tutaj jak crs ładnie chodził https://www.facebook.com/photo.php?v=642779489137462 taki filmik robiony na szybko aż stała się wczoraj rzecz bardzo straszna CRS UMARŁ tutaj zdjęcia co się stało :
A tak wygląda jak przyciąłem boczne plastiki tworząc jedną linię i założyłem oponkę :
Jednak to jeszcze nie koniec ...........
no żeby w tłoku taką dziurę wyjebać
może teraz 250 lc
Ostatnio edytowany przez huhuhuligan (06-09-2014 22:48:10)
Hehe to jest niespodzianka ale na pewno będzie troszkę mocy i będzie ciecz ale więcej zdradzę jutro wieczorem
film mi nie dziala ...
Fajne to koło, ale z przodu też daj jakąś kostke Swoja drogą fajnie wyszedł ten carbon
O lol . Od czego taka dziura ? o.O
Niech zgadnę.... Passat 2.0 TDI?
Dziura bo nie wytrzymał zawór wydechowy i się ukręcił Kamool : Tak 2.0 TDI 170km