Nie kupujcie tego Shitu!
moi dwaj kuple kupili sobie Aprille RS/GS stany ich silników były igły.... po jednym sezonie jeden musiał wymieniać cylinder tłok i pierścienie bo się przepalił a drugi wymieniać kosz sprzęgłowy linke i nie działa mu już prędkościomierz.... to wcale nie przez ich jazde, może Apki mają super osiągi ale co do wytrzymałości.... kicha
jeśli masz kasy jak lodu na nowe cześć, naprawy i chcesz mieć dobre osiągi to kup Apke
aha.... zapomniałem dodać ze mi chodzi o Apriilie z silnikami 125ccm co z 50 nie wiem jak tam jest ale to ten sam silnik co w MH wiec raczej git
Ostatnio edytowany przez Zalan (03-31-2009 22:18:26)
Jakie roczniki??
Kumpel ma Aprilię RS 250 2008r. - jest zaje***** Przebieg ponad 10 000km i jest igła, nic nie przerabiane
roczniki 98 i 97
trochę stare... i jeszcze 2T, wysokoobrotowy to wiadomo że mała wytrzymałość...
tam jest rotax 123... w tych do 2006r dalej nie wiem co wkładali.... ;P
ja moge powiedzieć że mój kumpel po zimie niemógł odpalić ale mówił ze wymienił paliwo i smiga i moge powiedzieć ze w RS tej w starej budzie to odstrasza mnie wygląd ale chodzi to mu zajebiście
ostatnio tym śmigałem..niestety szybsza od mojego Peżota ;(
Kolega miał RS 125 i służyła mu wiernie, nigdy się nie popsuła, być może starsze modele są bardziej awaryjne
Dokładnie jeżeli miałbym wybierać między starszą a młodszą to starsza wygrywa o 200%
Jak się przyglądałem tym Apką to starsza wymiata... Tył ma podobny do RX-a a takie mi się najbardziej podobają czyli zadziorne do góry
no wtedy są takie masywniejsze...
ta starsza apka do 99r jest dużo ładniejsza od tej nowszej(jajka)
Szczeze mówiąc to nawet zastanawiałem się nad kupnem starej RS (do '99r) ale jest za stara i zrezygnowałem.
niedługo przesiadam się na 125ccm i zamierzam kupić rs 125...
są podzielone opinie o niej ale do każdego moto można się przyczepić...
wszystko zależy jak ktoś dbał i utrzymał moto...
Tzn rs50 z 2008r wygląda troche lepiej od xr6 jest większa deko i szersza. Lecz moim zdaniem wielkim minusem jest to że dopiero dostaje kopa jak ma 6tys obrotów