mój buxy ma 14 lat w tym roku 15. Serio nie wiem co w nim mam... Chodzi mi o to ze nie wiem czy mam jakiś super wariator czy sprzęgło... mam nowy filter benzyny ;p mam ślimak spieprzony...... d Ten ziom od kogo kupiłem buxy to taka sierotka bo nawet nie wiedział ze jest w skuterzez płyn hamulcowy i ze sie zmeinia oleje.... żal pl. pomalowałem rure srebżanką daje wam link do mojego buxy... http://www.youtube.com/watch?v=tgjQqkEP9VQ komentowac na yt.... Kamerowała mamuśka
Muszę jeszcze dokupić częśći:
Zegary okolo 50 zł
Linka licZNka 25
slimak 90
przednia lampa oklo 50 zł
przednie kierunkowskazu 22zł
No nie masz dużo do roboty ale na pewno dojdzie jakiś tun optyczny...
Włąśnie zapomniałem dodać że plastiki są w malowaniu A potem carbonem coś zrobie itp. Ej ale jak wy to oklejacie np. kierunkowskazy ze nie macie zagieńc?
Ps. Kupiłem se mój pierwszy kask Tornato czarny mat ;p Tzn. tata mi go kupił i nic nie wiedzaiłem o tym
A na zajączka dostane powyżej wymienione częśći
Ostatnio edytowany przez ProMaX (04-12-2009 10:56:30)
Mogłeś z tatą porozmawiać na temat np: kasku wiesz no tornado nie jest za dobrą firmą, ale mojemu koledze życie uratował i to się liczy, sam śmigałem w tornadzie na simsonku ale jak to mówią na kasku nie ma co oszczędzać. A po co kupiłeś Buxy jak masz XR6 w garażu?
Nie mam xr Jeszcze ! Ale może za niedługo. Muszę odrestaurować buxy i dosc drogo sprzedać i kupić cos szybszego
No nie ma co oszczędzać na kasku bo tu chodzi o nasze bezpieczeństwo...
To jest być albo nie być podczas wypadku...
Prawda Ja właśnie zbieram na zbroję
Bo kurtki to już 500zł w górę, a i tak jeszcze wyrosnę z niej
Ale jak odpicujesz Buxy to za ile pójdzie??
co najmniej 2 tyś. bo sporo jeszcze w niego wpakuje kasy.... A co ktoś chętny?
To sporo będziesz musiał dołożyć do XR6..... chyba że kupisz do remontu....
Wystarczy dobrze ułożyć tekst w ogłoszeniu i za 3k go puścisz
No włąśnie... A dobre bajery to j mam... Ale nie będę kłamał
Też w ogłoszeniu nie należy pisac np. stan bardzo dobry bo to juz przeterminowane ale np. Sądząc po opini znajomych skuter jest w stanie bardzo dobrym gdyż [...]
No właśnie...
np. na allegro można się rozpisać
ale w gazecie z ogłoszeniami ma się ograniczone miejsce to trzeba pamiętać o najważniejszych informacjach..
Kto by teraz ogłoszenie w gazecie dawał Przeżytek
Dokładnie! Jak już będę dawał ogłoszenie to zoabczycie jakie!!! Narazie go muszę mieć bo bęedę dostawcą pizzy (napiwki, rozumiecie ) u wujka bo mam pizzerie
A potem jak mi sie to znudzi to ju sprzedaje
i na pewno coś zarobisz na tun bzyka...
Oczywiście. Zawsze coś się zarobi chcociaż by na benzyne
Bede miał na benzyne i frajdę
Bo rozwożenie pizzy to sama jazdy a więc frajda ;p
Ostatnio edytowany przez ProMaX (04-14-2009 20:48:48)
Uważaj na rozwożenie pizzy. W telepizzy dresy sobie zadzwoniły "po pizzę", a na miejscu wpier*olili kolesiowi, zabrali skuter i kasę... Oczywiście po odpowiedniej akcji, znalazło się wszystko, a panowie siedzieli za kratkami. xD
;/
Kurdę trochę mi żal gościa Ale by mieli pecha te ziomki gdyby mi tak zrobili:D
Cieszyn to miasto gdzie jest około 20 tys. ludzi.... Wujek teraz ma kamery ale kiedyś nie miał i ktoś mu zarąbał telewizor nowy co kupił plazme.... POdzwonił do znajomych i w 30 min. już telewizor był
Nie wiem co on zrobił.... Mafia czy jak ;/
Trochę mi go głupio pytać Ale plazma jest i to się liczy.
Ty żeś mafii nie widział Chłopak mojej siory woził gnata w schowku, siekiere pod siedzeniem, topór w bagażniku i shotguna
Ja dwoma rękami shotguna nie mogłem utrzymać a on w jednaj łapie na luzie XD A jak z klamki szczeliłem to myślałem że ręka mi odpadła...
Teraz żyją lekko na zachodzie jako "bezrobotni"
Koniec OFF-TOPU
PS: też chciałem rozwozić pizze bo wiara wkoło ma kasę i napiwki duże, ale szkoda mi było kufer do MH przyczepiać
Kufer by nie pasował P
Jupi!! Od zimy wybierałem się do lakiernika Dzisiaj zawiozłem już plastiki. Narazie kolorów nie zdradzam ale powiem tylko tyle że będzie to perła i błotnik metalik
Gość po znajomości chce około 150. (on ma zakład normalny a nie jakieś machlojki xD)
Ps. Nagrałem dla Was filmik z jazdy Dam go też do innego działu przy okazji
Ile waszym zdaniem jadę?
Hmmm mało Ale trudno
Muszę się pochwalić
Ostatnio ścigałem się z Kingwayem Maximu, Kingroadem xt50 (łoś, taki chopper) i Kingwayem Hooligane
Wszyscy moto odblokowane oprócz mnie i xt50
Dobra do tematu:
Staneliśmy na starcie, ja cały zesrany bo im ściemniałem że mam skuter który jedzie 95 max. i jakbym przegrał to by był śmiech ;p
No i ruszyliśmy, na samym początku wyjechałem o około 10m przed nich potem o 30 i zaczeliśmy jechać równo. pO CHWILI maximus podjechał trochę bliżej mnie Chciałem se z niego jaja porobić więc zwolniłem i dałem mu się dogonić o około 5m. A potem się znim bawiłem aż do mety czyli zę zwalnialem i prrzyśpieszałem
Ale w końcu wygrałem. A i tak gdybym jechał na full gazie to bym był dawno na mecie
Ps. Ten komu się chciało to czytać ma wielkąąąąąąąąą cierpliwość POzdRo