Witam, nabylem nowe moto rieju rs2. Przebieg 7k, ogolnie stan mozna by rzec idealny, widac ze moto stalo przez dluzszy orkes, bo pordzewial m.in. wydeszek i kilka innycn rzeczy. Plastiki raczej malowane bo nie ma zadnych oryginalnych naklejek, a ktos ponaklejal emblematy z suzi gsx-r kilka fotek, http://imgur.com/a/eS8Kl wydeszek juz doprowadzilem do stanu nowosci. Teraz czekam na transport z Holandii i sprzedaje moja xr6
Ostatnio edytowany przez TheEnter (05-30-2015 23:03:37)
Lał wygląda super swieci się cudownie 😊mam nadzieje ze będzie ci dobrze służyć jeżeli byś potrzebował jakiś rad albo pomocy i patentów to pisz śmiało pomogę bo znam już te rieju chyba na wylot sam będę robił swój ale to dowiecie się w przyszłym tyg co i jak dalej
Sluzyl az za dobrze, na dniach koles wymusil pierwszenstwo i ryjek lekko ma przeszlifowany lewy bok. Ogolnie na xr6 lepiej mi sie jezdzilo, ale po kilku tygodniach sie przystosowalem Mozesz mi powiedziec, jak jest ze swiatlami w rs2 ? bo u mnie ktos juz cos kombinowal i na ktotkich mam postoj, tzn swieci ta zarowka z dolu, a na dlugich normalne. Jak jest u Cb ?
U mnie jest tak samo na krótkich świeci ta pod spodem a na normalnych te banki
Na krótkich z tyłu pali Ci się postój?
Tak