to że jest trochę chuda niż konkurencja.
czy ja wiem nie ma takiej dużej różnicy...
przeczytaj wady fabryczne i dodaj do tego cienką oponę na przodzie...
to są wady a reszta same zalety...
Mi się wrzyna trochę plastikowy stelaż siedzenia w du*ę, ale pewnie trzeba by było powoli wymienić gąbki siedzenia... Za to obszycie siedzenia zasługuje na ogromny + Dzisiaj po deszczu wszyscy pod budą mieli mokre siedzenia i nasiąknęte wodą gąbki... a po moim siedzeniu woda poprostu spływa, że wystarczy przetrzeć ręką i jest suchutko...
A i czasem mi siedzenie się grzeje i gotuje jajka Nie wiem czy to od silnika to ciepło leci czy jak
...
Więcej grzechów nie pamiętam
Ja chyba mam takie samo obszycie w moim Jet Force i jest bardzo dobre.
no z tym się muszę zgodzić bo u mnie też woda nie stoi na materiale...
Moją wadą jak narazie jest tylko to, że nie mogę wziaśc 2 osoby (ciężkiej) BO mi plastik trze o aswalt. Będe musiał na amorze zrobić dystans.
to nie jest wada XR6 tylko masz zepsuty amor...
wiadomo że trochę usiądzie w dwie osoby ale nie trze o asfalt...
Po 30 000km amortyzator napewno trzeba zregenerować Bo to przecież element eksploatacyjny
wady to przede wszystkim wady konstrukcyjne np. gdy przednie amory za bardzo się złożą np. na sporej dziurze to przedni błotnik może się upierdo*ić, to samo jest z tylnym błotnikiem gdy za bardzo złoży się centralny amor, to te rurki od ramy ocierają o błotnik. Jest też coś takiego że musimy mieć twardo ustawiony centralny amor bo jak 2 osoba siądzie to dupa motoru tak się złoży że będzie ocierała tylni błotnik o koło;( ja mam te wady przede wszystkim ale najbardziej wkurzająca jest ta z tym ocierającym się tylnim błotnikiem;(
To są wady, ale weź pod uwagę to, że xr6 to jest motor na miasto, a nie w teren.
no tak, ale inne motocykle tej klasy typu rs nie mają tych wad...
Ale rs jest brzytka i ma straszne dziury obok zegarów
Po roku użytkowania XR6 mogę powiedzieć że strasznie boli przyrodzenie bo dłuższych trasach, kiera jest nieco niewygodna, jest mały i ma za bardzo wysunięte do tyłu podnóżki.
z tym przyrodzeniem to kwestia tego jak usiądziesz..
ale zgadzam się, że kierownica jest niewygodna, po kilkunastu km trasy boli nadgarstek w prawej ręce...
w nowej budzie rs wcale nie jest brzydka, i na pewno jest bardziej dopracowana niż xr6, ale za to jaką kasę trzeba dać a tą nową wersję...
A mi pozycja się podoba bo na XR6 się leży nogi do tyłu kiera nisko, no po dłuższej trasie nadgarstki siadają ale co zrobić
według mnie jest mało wad
____
https://hitydiscopolo.pl/