Zainspirowany tym, ze jest nas coraz więcej postanawiam zebrać chociaż paru użytkowników XR6 / RX 50 do spotu gdzieś w WLKP
Narazie chętni to:
- Ja
- MarcinSparco
- 90052006413 - dziwny nick przyznaje
Narazie tylko tyle ale może jeszcze kogoś porwiemy na zlocik
Dawajcie propozycje gdzie byśmy mogli się spotkać bo najbardziej centralnym miejscem są albo Wronki, albo Szamotuły bo do Czarnkowa mam 64km, chyba że w szamotułach MarcinSparco by na mnie poczekał i dalej byśmy śmigali razem
To co gdzie i kiedy?
AKTUALNA LISTA CHĘTNYCH:
Z forum:
- Markooo92 - ja - Motorhispania RX 50
- Luki7575 - Peugeot XR6
- Marcin (9005...) - Peugeot XR6
Z poza forum:
- moi kumple na;
- TZR
- GPR (na 50%)
- NSR 125
- NSR 50
- Elystar (na 50%)
- kumple Luki7575 na;
- RS -99
- RS -00
Narazie około 10 osób więc już jest dobrze
Ja mogę po Ciebie wpaść do Szamotuł, nie ma problemu Może i dobrze by było na jakimś innym forum napisać, np: yamaha-tzr.eu albo po prostu zgarnąć kumpli
)
Można napisać na forum TZR, ale raczej nikt z tych downów nie pojedzie w obawie że TZR się rozkraczy na trasie XD
Ja może zgarnę kumpli na GPR i TZR streetach i może tych co mam zdjęcie z 2 Aprilkami RS
No i luki7575 mógł by wpaść
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Peugeot/XR6/62217
Wink9 jest jednak z daleka
Ale tak ogólnie to mi zależało by głównie na jak największej ilości XR6 bo co nam po TZR
Aha i wtedy ktoś musi obowiązkowo załatwić lustrzankę
jestem jak najbardziej za! dla mnie najrozsądniejszym miejscem na zlot jest misto buk bo leży pomiędzy wronkami a poznaniem . zabrał bym kumpli na RS-kach. czekam na propozycje może sobota 25
Pozdro!
No tylko gorzej miał by 90052006413 bo mieszka najdalej, ale chociaż my byśmy mogli się spotkać w Buku, a potem my w 3 w Czarnkowie czy gdzieś
Ale rzeczywiście jestem jak najbardziej za Bukiem, albo wogóle najlepiej w Poznaniu na Lechu, ale to daleko dla Marcina, chyba że by się zabrał, bo w Poznaniu najwięcej fajnych miejscówek itp.
Jak co to oferuję u siebie w chacie postój Po Marcina mogę wyjechać kawałek za miasto
Aha i odrazu pisze że 26 odpada bo jest zlot w Pile Yakuza Team Piła (zlot Hondy) i Mazdy są zaproszone więc lecimy
Najlepiej w jakimś tygodniu, albo 1 lub 2 Sierpnia
w tygodniu ci pasuje ? niema sprawy możemy się spotkać jakoś od 27 do 31 lipca skoro pisałeś że w tygodniu bardziej ci pasuje a 90052006413 miał by do buku ok by ok 70 km...marcin ok 50km ty ok 35 ja tak samo. wiec chyba nie jest źle pozdro!
Apropo pisaleś o niedzieli 26 że ci nie pasuje a sobota 25??? wogóle sobotato chyba najlepszy dzien na coś takiego Pozdro!
Ostatnio edytowany przez luki7575 (07-20-2009 09:30:37)
Już mi pasuje 26 bo zlot odwołany
więc ja jestem za 25.07. a wy?
Poznań czy Buk? Bo ja mogę jechać do Buku, ale wiecie że w Poznaniu jest na pewno znacznie więcej ciekawych miejscówek. Myślę że Buk jest tylko parę kilometrów bliżej od Poznania dla Marcina i 90052006413, z tym że czy 90052006413 chciałby jechać 90km? No chyba że z kumplem.
Marcin z 90052006413 mogli by się spotkać w Szamotułach, a ja z Lukim byśmy poczekali gdzieś w Przeźmierowie (giełda) czy coś, a potem śmiganie na stadion Lecha i lans po mieście i oczywiście mnóstwo fotek
Ma ktoś załatwić Lustrzankę??
Widzę że nie możemy się zastanowić gdzie się spotkać ;D
mi jest to obojętne gdzie pojadę... mogę nawet jechać te 90 km
Z datą też nie będę miał żadnego problemu... więc zależy to od was
I proszę się nie śmiać z mojego nicku ;D ;D
Marcin jestem ogólnie ;D
No to mamy 2 Marcinów A ten nick to co oznacza??
Może zmienić?
W takim razie wg. mnie jeżeli dla Marcina (90052...) nie problem podjechać do Poznania to myślę że to najlepsza miejscówka na spot.
Nadal proponuję 25.07. na godzinkę jakąś 12.00 na stadionie Leszka.
Napiszcie jak wam pasuje i listę wiary która ewentualnie by się z wami zabrała, najlepiej na moto50
LISTA OSÓB JADĄCYCH NA ZLOT AKTUALIZOWANA W I-szym POŚCIE TEGO WĄTKU ^^
Pozdro i mam nadzieję że MarcinSparco zabierze pare TZR itp. ze sobą
A nick to mój PESEL może zostać taki jaki jest
bo wszędzie mam taki login ;P
Ja raczej sam przyjadę ;/
No mi data i miejsce jak najbardziej pasuje
marek do przeżmierowa na giełde to jak? na rondzie prosto? jak co to mógłbyś poczekac kawałek przed rondem
bo niezbyt dobrze znam tamte rejony
marek na stadionie byłem duzo razy ale drogi nie znam dobrze.ale i tak jestem najbardziej za bukiem;) data 25.07.2009 godzina 12 zbiórka:) mi to najbardziej pasuje. aha marek 1 kumpel na RS( nowa buda) niewiem czy przyjedzie bo mamy słaby kontakt. ale ten na RS-ce fioletowej to na 90% bo i tak niema co robić
Pozdro!
Więc proponuję spot na rondzie w Przeźmierowie (giełda) o godzinie 11,30! Potem razem pojedziemy na stadion i tam już pomyślimy
90052006413 - jak to twój pesel To właśnie zauważyłem ż masz 19 lat
No proszę kawał chłopa i jeszcze na XR6 śmigasz?
W Szamotułach mógłbyś się spotkać z MarcinSparco i dalej razem do Przeźmierowa byście dotarli bo Marcin dobrze wie gdzie to
Dogadajcie się dokładnie przezz GG tak będzie najlepiej!
Aktualna data to 25.07 11.30 rondo w Przeźmierowie, Pozdro!
Aha i powtarzam pytanie! Czy ma ktoś lustrzankę?? Ja postaram się załatwić ale nie wiem czy pożyczę
No dokładnie mam 19 lat...
I nadal jeżdżę na XR6
Próbuje sprzedać ale nic z tego ;/
Ale Szamotuły to nie po drodze ode mnie do Poznania...
ja pojadę od strony Wrześni albo Środy Wlkp.
Wiem jak dojechać na Przeźmierowo.
OK to spotykamy się na rondzie w Przeźmierowie obok giełdy samochodowej i Toru Poznań :DJeszcze czekam na odpowiedź Marcina Sparco
marek ja pojade od strony buku (chyba) więc spotkamy się na jakimś przestanku autobusowym. jest ok 500m za rondem jak sie jedzie na buk. bede troche wcześniej ok 11-11,15 wole być wcześniej niz później . jeszcze jutro ci napisze na gg 100% informacje kto pojedzie z moich kumpli. Pozdro!!
mam nadzieje ze dopisze ma być 19 stopnie czyli troche chłodno i przelotne deszcze pod wieczór bynajmnie na TVN meteo tak podawali
raczej na 100% pojadą zemną 2 rs-ki. a ktoś jeszcze kogoś zabiera oprócz wymienionych powyżej moto?
Podajcie mi nr kom na PW bo jak będzie bardzo duża ulewa u mnie to zadzwonie i ewentualnie odwołam, ale mam nadzieję że do tego nie dojdzie bo jeżeli tak to przełożymy na niedzielę
Luki7575, to jak będziesz dojeżdżał to zadzwoń lub daj SMS-a na 695 033 006 ja mieszkam 5km od Przeźmierowa więc będę w 2min
UPDATE:
MarcinSparco odpada Będzie nas 3 na XR6/Rx
No niestety ja nie mogłem dojechać, nagła praca ;/ Ale jak tam było ? Macie jakieś foty?
Oczywiście że mam, nie są piekne ale jest dowód na zlocik
Mieliśmy pojechać do Poznania, ale wylądowaliśmy w Opalenicy na zlocie motocyklowym, gdzie pojechaliśmy jakieś 10km w paradzie
Foty z parkingu:
Jestem ciekaw czemu Marcin ( 9005...) nie dojechał?? Bo czekaliśmy godzinę i ani telefonu ani nic
Ale ogólnie było spoko i kolejne 100km na budziku
I jeszczę się pochwalę że wycinałem wszystkich z naszej 4-ki
Większość dała dupy i się nie pojawiła Ale nie zawiódł mnie chociaż przyjeciel i przyjechał dumnie na NSR 50 z 96' i poprowadził nas do Opalenicy całe 65km/h
Było godnie
PS: Luki7575, widziałeś jak NSR parę razy w trasie buchnęła dymem?? Jedziemy jedziemi i nagle BUM i z wydechu NSR dymówa Ale dała radę pomimo zajechanego łożyska koła, które robiło całą drogę ósemkę
Ładnie, ładnie Szkoda ze nie miałem czasu ;/ A jak z pogoda było?