Peugeot Speedfight 2 LC po lekkim tuningu
wyregulowany na moc nie przędkość ciągnie ok 110 km/h (realne!!!)
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Peu … 2_50/71824
http://www.youtube.com/watch?v=KnE69HSP43k
Tuning:
a) mechaniczny:
-tłumik Stage6 pro replica,
-rolki 5g stage6,
-pasek kevlar Stage6,
-świeca i fajka NGK,
-cylinder Airsal Sport 70cc.
b) optyczny:
-naklejki nr 13,
-ryfle,
-pokrywa akumulatora "made in home",
-polerka przekładni,
-naklejki Stage6,
-czarne klosze STR8,
-siatka we wlocie,
-stroboskopy.
Ostatnio edytowany przez crxxx13 (11-19-2009 15:49:06)
sorry że dałem 3 razy ale miałem problemy ze stroną
Wszystko ładnie pięknie, ale mam jakieś zastrzeżenia...
Po 1, nie uwierzę w ten VMax przy tych rolkach.
Po 2, takie brewki bym sobie odpuścił... :p
Po 3, cholernie go katujesz (patrz filmiki na YT), za to bym Ci motor odebrał.
Po 4, seria Speed nigdy nie przekroczył 85km/h na prostej drodze.
Po 5, to zdjęcie nie jest dla mnie żadnym potwierdzeniem VMaxa, przy tej prędkości nie da się cyknąć fotki, aby nie była rozmazana (szczególnie na polskich drogach...).
Ogólnie coś tu nie pasuje, albo tylko przerysowałeś osiągnięcia, albo masz zajebistą fantazje.
PS. Z górki czy za samochodem to i ja Jetem leciałem 100km/h+, kumpel przy 100 zaczął hamować swoją apką, a ja jechałem dalej więc miałem +100km/h na budziku. :]
Fajny speed, gdyby nie te brewki ;] Troche wioska xD
jest i on! speed pierwsza klasa ile to razem z nim przygód było a co do v-max jak najbardziej realny i do tego jakie przyspieszenie. mój XR6 na przyśpieszenie niema szans
KGalik a rolki z tego co pamiętam to są 9g nie wiem dlaczego napisał ze 5g, w każdym bądź razie jest szybki powodzenie w tunie:)
PS. on nie katuje moto. filmiki na youtube to tylko rzeczy typu kończenie starej opony ( poco miała sie zmarnować )
Ostatnio edytowany przez luki7575 (11-19-2009 19:29:46)
Niekatowanie moto to skakanie przez próg zwalniający ?! Jeśli rolki 9g no to ok, wtedy Vmax staje się realny!
no fakt to skakanie to przesada ale kto by nie skoczył za 50 zł??
za to do seryjnej prędkości to na YT jest film jak leci 90!! ful seria!! wiatr czyni cuda!!!
a co do foty to dla chcącego nic trudnego
Ostatnio edytowany przez crxxx13 (11-20-2009 16:41:47)
Fakt, wiatr i górki czynią cuda... :p Deszczyk też czyni cuda, a w połączeniu z drogowcami, którzy nadgorliwie namalowali "pasydonikąd" dopiero działa cuuuda (dlatego musiałem Jeta malować). A tak poza tym, gdyby nie brewki to Speed fajny.
już ich nie ma
Ostatnio edytowany przez crxxx13 (11-20-2009 17:21:27)
Ja na moim jechałem cos kolo 95 Tylko wiecie stare najlepsze ;p Ja mam z 94. Buxy i coś tam tuningowane lekko. Ale na starcie z chinczykami przegrałem pare razy a apre razy im strzelilem jka strzała. Czasem moj skuter ma zmienne nastroje ; p
Mój wyciskał setke ale to było 100ccm więc nie ma co sie dziwć ale w mojej miejscowości były 3 inne ale 50 i żaden z tego co wiem nie wycisnął setki.
A ja z tego co widzę, rozmowa miała miejsce 3 lata temu. Ogarnij się.