Jako, że forum przeżywa drugą młodość :p poszukuje jak narazie jednego ale solidnego moderatora, który sie zajmie forum. Proszę składać swoje propozycje, a w nich zamieścić swój wiek, doświadczenia z moderowaniem oraz dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać modem.
Pozdrawiamy
Zespół www.xr6.p2a.pl
jako że Markooo92 od kiedy jest na naszym forum się wybitnie udziela został on nagrodzony rangą moderatora
Ostatnio edytowany przez pezex (11-03-2008 17:49:38)
Dobra ale o mnie też kiedyś nie zapomnijcie bo też się udzielam ponad 70 postów w 2 dni I jeszcze pogadałem z adminami google by nasze forum dali na pierwszą stronkę a nie na 3
Pozdrawiam
Ja wpisałem "xr6" i jest na 3 miejscu
Ale jak wpiszę "Peugeot xr6" to jest na 4 stronie
Otóż tak, lat mam 14, moderuję forum TitanRC.pl (modelarskie) od niecałego roku. Dbam tam głównie o porządek... Dlaczego chciałbym dostać moda? Lubie gdy na forum panuje porządek, a jako moderator mógłbym pomóc dbać, aby się utrzymywał. Mam jeden minus, w pełni funkcję moda mógłbym pełnić dopiero od końcówki kwietnia/początku maja (takie są przewidywania).
Pozdrawiam!
PS. Nie offtopujcie. To temat o posadę moda, a nie o googlarce... xD
Jak wpiszecie xr6 to na pierwszej stronie a kiedyś było jeszcze dalej jak się wpisało xr6. A jak peugeot xr6 to jest na 3 NIe da się zrobić żeby wpisać Peugeot xr6 i by było na 1 miejscu gdyż w nazwie http nie występuje słowo peugeot tylko xr6
Już nie off-topujmy w tym dziale
Edit by: Markooo92
Wspólnymi siłami z Pezexem doszliśmy do wniosku że LordSebo zasługuje na rangę Moderatora swoim poświęconym, cennym czasem na forum
Jak wiadomo Pezex odchodzi na emeryturę, więc LordSebo mnie wspomoże.
Congratulation
Dziękuję...
staram się tylko pomagać na forum bo sam też nieraz potrzebuje pomocy... ; )
jeszcze raz dziękuję..
Wraz z rozrostem forum postanowiłem, że LordSebo powinien otrzymać Admina, oraz Mateusz Moda.
Mam nadzieję że zielony kolorek loginu Ci odpowiada Jak nie to pisz
Spoko, nie narzekam na kolorek heh... Postaram się utrzymać tu porządek, taki jak dotąd panuje ;] Pozdro
Dziękuje ...
mam nadzieję że będę się dobrze spisywał w nowej roli...
Dziś Mateusz został Adminem z powodu braku obecności LordSebo... Nie wiem co się z nim dzieje, czy sprzedał moto, czy co...
Mateusz zostaje Administratorem forum, LordSebo dostaje na razie Moda
Również z tego powodu proszę zgłaszać swoje propozycje na temat nowego moderatora forum, który będzie pilnował pożądku na naszym forum.
Moje propozycje to:
- KGalik
- Danilko332
Danilko nie bądz skromny. Więcej się wypowiadasz no i częściej zaglądasz na forum ;] Wydaje mi się że rekompensata w postaci moda będzie OK ;]
Co do KGalik myśle że też by sobie świetnie radził, ale mimo wszystko jestem zdania że Danilko332 zasłużył sobie. ;]
Nie wyrobię z modowaniem na dwa fora... Jestem za tym, żeby Danilko nam modził, hehe.
No problem Roboty u nas nie ma za dużo więc każdy się wyrobi
Danilko dostajesz w prezencie na nowy rok moda
Mogę zadzwonić do lorda spytac co sie stało bo mam jego numer
Ale pomyśl sobie że forum to nie jest szkoła albo coś w tym stylu, tu wchodzi się jak ma się czas, zobacz Lord ma 16 lat, na pewno jest w jakiejś szkole średniej, i może po prostu brakuje mu czasu lub ma jakies inne ważniejsze sprawy, to jego sprawa i moze nie zyczy sobie zeby ktos wydzwaniał do niego co sie stalo ze nie wchodzi na forum. Myslę że jak znajdzie troszkę czasu to nas odwiedzi. Mnie na przykład też kupe czasu nie było na forum i nie zaglądałem tu regularnie, z dwóch ważnych powodów: szkoła i ważniejsze sprawy.Pozdro
Spoko napisałem do niego na NK i powiedział że nie ma czasu na to zbytnio Może niedługo wpadnie
Głupiś ty ;p Ja bym chciał żeby ktoś z jakiegoś forum do mnie zadzwonił i spytał co się ze mną dzieje... Czuł bym się że jestem komuś potrzebny. Jedynie gbury mają taki tok myślenia jak Ty!
Ja również nie życzył bym sobie, aby ktoś do mnie wydzwaniał z forum...