Sorki jak dla Ciebie forum to pierwsza rzecz, są osoby które mają codziennie ważniejsze obowiązki, nie bądź dzieckiem neo Następnym razem nie życzę sobie żebyś nazywał mnie gburem, zastanów się co piszesz bo zachowujesz się jak małe dziecko. Skończmy ten off topic bo to temat o nowych moderatorach.
ProMax, o czym ty wogle mówisz? To, że Marek napisał do niego na NK to głupota?
I jeszcze jedno:
ProMaX napisał(a):
Głupiś ty ;p Ja bym chciał żeby ktoś z jakiegoś forum do mnie zadzwonił i spytał co się ze mną dzieje... Czuł bym się że jestem komuś potrzebny. Jedynie gbury mają taki tok myślenia jak Ty!
Chyba nie czytałeś regulaminu. Pierwsza zasada brzmi:
1. Zabrania sie chamskiego zachowania wobec innych forumowiczów.
A w efekcie:
Nie stosowanie się do w/w reguł, zależnie od stopnia przegięcia pały przez użytkownika, będzie kończyło się czasowym lub dożywotnim BANem.
Zastanów się nad tym, co mówisz/piszesz.
I KONIEC OFF-TOPU.
Dzięki, ciesze się, że będę mógł pomagać w prowadzeniu forum.
Gratulacje
pezex napisał(a):
Jako, że forum przeżywa drugą młodość :p poszukuje jak narazie jednego ale solidnego moderatora, który sie zajmie forum. Proszę składać swoje propozycje, a w nich zamieścić swój wiek, doświadczenia z moderowaniem oraz dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać modem.
Pozdrawiamy
Zespół www.xr6.p2a.pl
Jako że ponownie potrzebujemy moderatora, reaktywujemy powyższą akcję. Zaczynamy!
Wiec tak. Jestem Marcin, mam 15lat posiadam 2 Peugeoty Xr6 które remontuje od podstaw, Motorhispanie RX która obecnie jezdze Moto znam od podstaw, jestem bardzo czesto na forum. Co prawda rzadko pisze, ale mogę to zmienić:)
Bylem modem na forum gier, i znam sie troszke na tym Polecam sie na przyszlosc
Dobra, nikt inny sie nie zgłosił, ale myśle że i tak byłbyś najlepszy - dostajesz moda za ponad rok wiernej służby.
Administracja.
Gratuluje, kozak jesteś jak masz 15 lat a z 1997 ;D
Nie no, zejdzie z chlopaka, dobry gosc z niego i daje rade, myslacy, nie pierdoli i do tego bezkonkurencyjny.
bez spiny, żartuje se xD
Nom hehe prawie 15 Bo wlasciwie jeszcze 14
Mało chętnych było wcześniej :E
Wedlug mnie wiecej modow tu nie jest potrzebne Kacper sam daje rade, a czasami jak wy wejdziecie to juz jest az nadto
W sumie każdy na forum potrafi się zachować więc wydaje mi się, że jakoś specjalnie nie jest potrzebny dodatkowy moderator, ale to już wasza decyzja
Ostatnio edytowany przez patryk2266 (03-08-2013 15:27:10)
Kwestia tego, ze ja tutaj wchodze rzadko, jak tak to czytam tylko, nie za bardzo mam czas i checi na zajmowanie sie tym i chce przekazac te forum nastepnemu pokoleniu, o to tu chodzi
My to rozumiemy. Skok pojemnościowy to i wyskok z forum. Przemek jest Admem, ja Modem, wchodzimy często, dajemy rade.
Się nie musisz o nic martwić.
Joł, joł pany, w dniu dzisiejszym za wieloletnią współpracę z forum Kacper1408 zostaje Adminem, także należy się go bać
Tytuł moderatora dostaje Kamil
Szukamy dalej
Dzięki Szefie
Dopisz mnie do moderatorów w danych działach to ja tu porządek zaprowadzę
Tak w ogóle to chyba jako jedyny nie mam jeszcze obrazka
Ostatnio edytowany przez Kamool (10-15-2013 12:55:26)
No Kamil, Kacper gratulacje. Kacper spadał na ciebie odpowiedzialna funkcja spisz się jak dotychczas Daniłko i Przemq