Niwdawno kupłem sobie benzera x cross jestem z niego zadowolony lecz to chiczyk i posze o propozycje co mogę wstawic do niego jest to
4 suw zdjecia wstawie niedługo:rolleyes::lol:
Kup Silnik od Derbi Sendy I bedzie Boski
Bo tylko tego mu brakuje, a ty zaspokoisz wszystkie potrzeby. Silniki w granicach 400-500zł w dobrym stanie. Moto ma potencjał. Pozdrawiam i życzę udanych Prac.
Z doświadczenia powiem Ci tylko tyle że albo przekładka, albo zostaw tuning (przynajmniej takiego silnika) na boku
Naprawdę, albo na maxa albo nic bo dłubiąc coś przy chińskim 4T osiągi wzrosną niedużo ale awaryjność też wzrośnie i to dużo bo silnik jest niewytrzymały na większą moc.
MAM GO NA GWARANCJI wiec mysle o takich modyfiacjach jak (nie używam słowa tuning bo dla mnie to jest wiocha od wczoraj NO NIESTETY polska jest takim krajem ze lubi kicz sorry że używam takiego słowa ale taka pRawda) jak kruciec filtr zey przed przegladem zdjac i złozyc orginał a mysle jescze o koncówce wydech zeby nabrał basu
aaa aparat mi sie rozp.... i fotki beda za 5 6 dni ŁADNEJ JAKOŚCI
Nie ładuj w to kasy. Zamiast wydawać na to odkładaj sobie na przyszłość bo widzę że masz 13 lat i twoje poglądy zaraz się zmienią, zaraz będziesz chciał co innego itd itd wiadomo jak jest. Najlepiej to odkładaj kase na A1 i 125 tak wyjdzie się najlepiej