hmm nikt nic wiecej nie pisze na temat wybranego malowanka chyba nie za bardzo sie widzi
Zalezy co kto lubi ;] Fajny pomysl.
post pod postem - by zobaczyli ze cos nowego...
bo mam pytanie do adminow. czy jak juz zrobie calego xr7 to bede mogl zalozyc nowy temat ? w koncu xr7 to towar deficytowy i ktos przegladajac temat moglby pomyslec ze juz sie nie doczeka widoku calego sprzeta
ok to jak dostane plastiki (do konca tygodnia) to bedzie nowy temat.
buziaczki misiaki *
panowie panowie panowie
mam zebate 48.
a z przodu 14.
uciagnie mi to ? bo jak bedzie STRASZNY mul to ja 48 nie zakladam q.q
@edit
panowie nie bijcie, ja po prostu jak juz zaloze to chce zeby bylo dobrze. bo strasznie ciezko jest mi namowic ojca ;/
Ostatnio edytowany przez akinari (06-16-2010 20:53:00)
a jak dokupie gasboxa króciec i stozek ?
króciec sobie oszczędź gasbox na razie też, póki co kup dyszę ok. 100-120 (nie pamiętam jaki masz gaźnik) i stożek - dobry. Wtedy będzie dość szedł ale muł troszkę na starcie może być. Wszystko kwestia przyzwyczajenia ja bym założył 14/48 biorąc średnią prędkość (w mieście) 80-90km/h...
gaźnik mam 16 (
ok zastosuje sie bo nie kupuje fona, wole odpicować moto ) gazboxa i tak kupie najwyzej troche pozniej a do tego króciec bo jest potrzebny przy gazboxie
bo mi muli na malych musze przejechac zawsze pare metrow a potem RRRAKIETA xdd
@edit
stozek ma byc 30 stopni?
Ostatnio edytowany przez akinari (06-17-2010 23:13:37)
To ty już musisz ocenić jaki kąt należy wybrać, wszystko zalezy od dostępnego miejsca. Co do krućca radze nie KUPOWAĆ Bo jak kupujesz Gaz-Box'a to dostajesz w prezencie TRÓJNIK, który wpinasz do podciśnienie, nastepnie do wężyka od Gax-boxa, a potem idzie to do gaźnika.
marko kiedyś robiłeś gazboxa, musze kupować czy dobrze zrobiona puszka wystarczy ?
@nofaq
na tzr pisali ze do gazboxa od razu krociec ;/
i dlatego tylkoc hce kupic krociec.
jak nie jest konieczny to nie bede wydawal kasy
Z tym że TZR ma gaźniki PHBG bodajże 16mm a my PHBN A różnica jest taka że w naszym gaźniku jest już podciśnienie
To podciśnienie jest właśnie przed króćcem od góry w gaźniku do niego podłączony jest kranik (przynajmniej w XR6) tam zamontuj Gas-boxa najlepiej Mallosiiiiii
Ta moja samoróba dała kopa naprawdę ale motoryna nie do wyregulowania
wiadomo yamaha niedorobione gówno a jarają sie na marke
jak dostane zastrzyk pieniedzy to kupie filtr i gazboxa, poki co pojezdze na 60Z )
i mysle ze jutro juz zaloze plastiki:P
od razu zrobie $weet focie
Mam takiego xr7 i mam go chyba zblokowanego.Ściągnąłem wszystkie blokady z tłumika czyli 2 zwężki i katalizator i zębatke 52.I na postoju kręci mi się do 12 tyś a jak jadę to na każdym biegu 7 tyś.I chyba mam zablokowany moduł i jak go odblokować.Bo jedzie mi 82