Problem rozwiązany ^^
I co było winne ?
Przełożyłem dyszę 110 z tzrki i działa
Czyli dobrze trafiłem Dawaj fotki jakieś
Jak się śmiga ?
Niedlugo wrzuce, dzisiaj go na allegro wystawiam powiem tak, pierdolniecie ma cholerne
6-7 sek do 100. Hamulce i zawieszenie przeprzyjemne ^^
Fajnie by było taką polatać. Tylko takie 125/50 to jak cię złapią to mogą być problemy. Chyba że masz A1 to już inna sprawa
Ja mam 125/125 takze niemam sie czego obawiac bo itak niemam prawka, ale w przeciagu miesiaca powinienem juz miec ;D chcialbym teraz ja sprzedac, tak samo tzrke, tylko wymienie w tzr kosz sprzeglowy i lozyska, i kupic apke z 2006+
Jaką kategorię zrobisz ? Na A2 fajne jest Kawasaki 250R. Bo w sumie jeśli nie robisz A1 to chyba lepiej tamten kupić a cenowo wyjdzie jak Apka z 2006+, bo jednak to 4t i koszty jeżdżenia będą sporą tańsze,a osiągi chyba lepsze
A2, jakbym kupował coś 4t, to raczej gs500, bo takim na kursie jeżdżę, i całkiem fajny motorek, ale raczej zostanę przy apce 2006+, bo jest bardzo lekka, spalanie też jakieś strasznie przy niej nie będzie. Objeżdżę 2 sezony, sprzedam, zrobię A i wtedy się pomyśli może nad cebrą f4i, albo thundercatem, albo jakims supermoto Apka jest mocniejsza od 250r
Jaa? Handlarz? Eeee no gdzie Ja tylko kupuje uszkodzone motocykle, naprawiam i sprzedaję z zyskiem
To nie jest handel
Aaaaaaa, to sory, faktycznie
Czy ja wiem czy te 250R takie słabe jest ? http://www.youtube.com/watch?v=sN6FGVDIZZU
RSka itak jest lepsza
Jak wolisz Ja bym raczej wybrał Kawę
W spalaniu nie będzie wielkiej różnicy, co najwyżej w remontach, ale licze na to ze apka wytrzyma 2 sezony
Kawa jak czytałem spala około 4l przy dynamicznej jeździe a Apka to i nawet 7 może łyknąć przy "prawidłowej" jeździe
Prawidłowej Wcale nie trzeba jej kręcić jakoś kosmicznie, teraz wystarcza mi jazda do 6-7k obr, a na 6 biegu przy 6k mam cos kolo 100km/h
P
Jak już gadamy o zmianie moto to powiem wam szczerze, że nie kupiłbym sobie już 2T, chyba że 50ccm.
Ja na 125 jeszcze jestem sobie w stanie pozwolić, tym bardziej takie 125 Innego niewiem czy bym kupił
Powyżej 125 już niema bata na 2t
Każdy tak mówi, że nie potrzebuje szybko jeździć itd a i tak na ulicach widać jak jeżdżą
Eeeee.. nie. Ja serio nie potrzebuje. 130/140 w zupełności mi wystarczy. Właśnie tyle co by samochody wyprzedzać. Chłopak siostry użyczył mi zx6r. Ja pierdole przez wieś 120 a poza wsią 150. Idzie się zesrać. Ale to przyspieszenie robi swoje.. Bo srałem już przy 80, a przecież taka prędkość dla rx to nie problem. Tyle, że tam mam ją w 3 sekundy, aa na rx w 20 sekund. No ale tak czy inaczej jak jechałem te 150 to już więcej nie chciałem. 150 to już było za szybko. Teraz tak mówię, bo jest ogromna różnica miedzy 50, a 600. A pewnie jak oswoję się ze 150km/h na większej pojemności to później będę 250km/h jeździł.
Dokladnie... mi wiele bardziej zalezy na przyspieszeniu zalezy niz na predkosci :p jechalem r6 to mialem to samo co Kacper ;D
Dlatego ja np. najpierw będę chciał kupić te 250R a potem moje marzenie R1
Mnie się marzy Ducati 848. A po rx to sami zobaczcie co będzie, a jak dobrze pójdzie to i w tym roku się przekonacie.