To białe literki
No i moto tez białe.
Chyba lepiej wygląda ta druga z tłem
Szczerze to lepiej by było na przezroczystych.. Co by tylko napisy i moto było widoczne, a nie kontur naklejki.
Tak jak Kacper mówi, to byłoby najlepsze. Ile by to wyniosło jeśli każdy zamówiłby po jednej sztuce białej i czarnej na przezroczystym tle ?
Ta z białymi napisami jest okej, akurat na mój czarny wahacz . No i fakt, najlepiej to przezroczyste tło. Tylko jest jeszcze kwestia ceny
Siema dawno mnie nie było na forum no ale nie o mnie mowa
Co do naklejki to też bym wziął nawet 2 ale zależy jaka cena będzie, a najwyżej wezmę jedną tą z białymi napisami
Pracuję panowie nad tym, niestety nie mam zbyt rozbudowanego programu graficznego.
Panowie, poza tym obawiam się, że ciężko będzie gdzieś zamówić 15 czy 20 naklejek. Boje się, że drukarnia nie przyjmie takiego zamówienia....
Na allegro oferują się niektórzy że zrobią naklejkę z dowolną grafiką
Dlaczego mieliby nie zrobić? Dorabiają nawet po jednej sztuce
Paaanie drogo. Nie no jest w porządku. Myślałem ze jakoś drożej wyjdzie. Jakie cm?
Cena ok
No 4 cm wysokości, a na długość zobaczymy.
A jak reszta pany?
drooooogooo nie no cena spoko , jak najbardziej się podoba , pytanie naklejka najlepiej na co by pasowała , tylne boczki ?
Cena spoko ;p
No juz mówiliśmy ze na wahacz..
Ja chce przezroczysta, z czarnymi literami i czarnym motorkiem, bo mam srebrny wahacz.
Dobra, to pisać ile, kto chce jakich.
Pamiętajcie, ze w innych miejscach niż wahacz też może dobrze wyglądać
No to ja jedną sztuke bym brał. Opcja nr 2 z tych co dałeś, ale przezroczysta. A co do długosci mysle, że 20cm bedzie ok. Mam na wahaczu naklejkę Bridgestone i ma ona właśnie 20cm i jest ok. Ładnie ją widac z lewej strony.
Nie doczytałem , sorki sorki , Ja bym ze 2 sztuki brał To samo zamówienie co Kacper bo mam taki sam wahacz
Będzie coś z tego?
Wyleciało mi z głowy to, postaram się coś ogarnąć. W najgorszym wypadku podeśle adres do pliku i każdy we własnym zakresie bedzie mógł sobie to załatwić.
Nie poganiam, nigdzie mi się nie spieszy. Zastanawiałem się tylko dlaczego ucichło.