Rób CRS'a nie słuchaj ich
Ale wy pierdoliicieee....... Przecież on go kupił bo mu był potrzebny silnik, a ze w gratisie dostal reszte moto to po prostu udał mu się interes. Reszte sprzedaje w części i jeszcze na tym zarabia. No dajcie spokój.. Do xr6 też swapują silniki. Marek do swojej wrzucił z cbr.. a przecież cbr tez jest lepsza niż xr6.. mimo wszystko to silnik z niej wyladował w xr6 a nie xr6 poszła w odstawke bo cbr jest lepsza. Ludzie z nsr i rs 125 wrzucają silniki do tzr. A przeciez te motory tez maja lepszy zawias i hamucle. Ale co z tego? Tu sie projekt liczy.
Huligan ty chciales z dety wrzucac w CPI. Przeciez cpi to nawet markowiec nie jest. Nie lepiej bylo po prostu kupic dete a nie planowac przekladke silnika?
Jak rama rdzewieje ( co napisałeś dopiero po podaniu ceny ) , a silnik dobry to dać go do crs'a , a jak się coś stanie ( odpukać ) to z powrotem do dt .
Postanowiłem już że silnik leci do crsa i koniec ale dzisiaj się zdziwiłem bo chciałem domyć to błoto , myję dyfuzor, końcówkę a na dyfuzorze i końcówce wybite gianneli a dokładnie to ten wydech
http://olx.pl/oferta/dyfuzor-wydech-tlu … 60dDR.html
To super . Dasz radę go do crs'a wpakować ? Czy trzeba ciąć plastiki ?
Powinien wejść bez przerabiania tylko jakieś poprawki w mocowaniach silnika i powinno być OK
Kacper1408 no spoko ze zrobił swapa z cbr tylko ze on chyba kupil sam silnik ... a tu ma kompletne moto na chodzie bez pierdolenia sie w spawanie mierzenie ustawianie robienie elektryki a rama wiemy z jakich materiałów są wykonywane te ramy .... ale to tylko moje zdanie (parę rzeźb juz zrobiłem tylko z chińskich crossow ) nie mam nic przeciwko żeby zrobić swap do crsa tylko żeby nie skończyło jak właśnie wspomniany swap z cbr ..
Ostatnio edytowany przez misios1410 (06-13-2014 22:30:00)
No dlatego mówię. Chciał kupić silnik a w cenie dostał resztę Moto. Interes dobry ale jemu zależało na silniku a nie yamaszy.
http://olx.pl/oferta/rama-romet-crs-prz … d2585993fe
Czyli jednak sprzedajesz ?
Ogłoszenie już nie aktualne ponieważ zdecydowałem się ze jednak przeswapuje ten silniczek do crs-a ponieważ będzie kozacko
tak wiec project zmienia się. W ROMET CRS SWAP YAHAMA DT 100 2T
Ostatnio edytowany przez kodi33 (06-29-2014 20:15:17)
Okej to tak jak obiecałem rozpocząłem pracę i przerobiłem troszkę ramę tak aby wszedł wydech i aby przednie mocowanie na silnik było na odpowiedniej szerokości, niestety było to wymagane by wpasować wydech bo inaczej by nie wszedł a tu jeszcze jak to wszyło
To co wy tam macie to ja pierdole. Romety na silnikach jamachy, kolibery na piażżio, cebry szejset, ideały rx (Przemas) Ja tam do was musze wpaść! Dzieje sie tam ostro
A u Ciebie z tego co kiedyś mówiłem to same Romety na silnikach Rometa ?
Hahaha jeszcze są zippy na silnikach 180 2t oraz sendy na silnikach yz 250 2t hahahhahahah
i Paweł który ma co chwilę rozjebany tłok w swojej sendzie
Hahah czyżbyś Kamilu mówił o Martyce ????
Ostatnio edytowany przez kodi33 (07-04-2014 21:33:19)
Zgadza się Sławny na cały świat
Niestety Panowie jestem zmuszony odpuścić sobie projekt CRS-a i muszę sprzedać ramę ponieważ potrzebne mi są pieniądze a poza tym muszę jeszcze skończyć hondę do której też trzeba włożyć troszkę pieniędzy. W każdym razie jestem zmuszony odpuścić i nie mam innego wyjścia tak więc Dzięki Wam za ogromne ale to na prawdę ogromne wsparcie może kiedyś jak będę dysponował konkretnym budżetem pokuszę się jeszcze raz o coś takiego a tym czasem to koniec
Co w takim razie z detą?
Póki co stoi w kącie No chyba że Panowie doradźcie mi czy ewentualnie dostało by się jakąś konkretną monetę za yamahę DT jeżeli poszła by w części myślę tu o około 400 zł ? a silnik z niej do Crs-a ?
Ostatnio edytowany przez kodi33 (08-04-2014 11:00:16)
Opierdol crs'a, opierdol dt spłać co masz spłacić, skoncz honde i wracaj do gry