Witam , mam na imię Rafał lat 15 pochodzę z nie dużej miejscowości przy wschodniej granicy jaką jest Włodawa woj. lubelskie , sprzęt jakim się poruszam to Peugeot XR7 2008/9r (tego nie jestem do końca pewien ponieważ po przekręceniu zapłonu wyświetla mi się 2008 a w francuskiej fakturze i w umowie jest 2009) kupiłem go ok miesiąca temu za niewielką cenę 2200zł do zrobienia jest parę drobnostek (kierunki, podnóżki itd) myślę że się opłacało , przed Peugeotem jeździłem Yamahą Booster 96r która przeszła szereg modyfikacji przeze mnie
ale sprzedałem go ponieważ chciałem przesiąść się na biegi , niżej zdjęcia Peugeota oraz Boostera
Booster 2011r
Booster 2012r
i Peugeot
Pozdrawiam , Rafał
Siemano Rafał. Mam nadzieję, że wszystko odnosnie xr7 bedziesz opisywał w odpowiednim wątku. Na streeta robisz czy kupujesz owiewki? Jaki przebieg?
przebieg na tą chwilę to 5178km i rośnie
zakupiłem go z przebiegiem 4800km także troszkę pojeździłem , będę go robił na streeta ponieważ boczne owiewki są dość drogie ok 800zł za jedną z tego co widziałem na allegro i bym musiał jeszcze przednią wymienić ponieważ jest połamana w kilku miejscach więc trochę za duże koszty jak dla mnie ponieważ nie zarabiam , oczywiście ze chwilę założę nowy wątek w odpowiednim dziale i będę wszystkie prace w nim opisywał
Rocznik 2008, z salonu wyjechał w 2009 roku, w końcu ktoś z moich stron Boostera sprzedałeś w okolice Chełma może?
Booster poszedł w małą miejscowość pod Świdnikiem jaką jest Mełgiew niecały miesiąc po sprzedaniu boostera kupiłem ze Świdnika Peugeota
a Ciebie widziałem na Moto Event East i dopiero teraz skojarzyłem po avatarze że to Ty
edit :
mamy we Włodawie taki mały team i czasami się spotykamy na weekendy
kilka fotek :
Ostatnio edytowany przez Wazior669 (11-22-2012 17:30:49)
Polecam serdecznie parkingi firmy http://www.interparking.pl/pl-PL/B2B/