Siemka
Nie wiem czy słyszeliście, ale jest organizowane pierwszy raz w kraju Scooter Weekend Polska 2014. Event ma się odbyć 9 sierpnia 2014 roku w Warszawie. Planowane atrakcje jakie mają być to :
*Drag Race 1/8mili ( klasy: seria, sport, racing, evo)
*Hamownia
*Stunt Show,
*Burnout Zone,
i wiele innych ciekawych propozycji jak Wash Girls
Podobno mają być jakiś propozycje dla sprzętów ciut większych. Sam tocze rozmowy z rodzicami czy jechać- mój sprzęt się coś nie kwalifikuje pod 70
Wątek napisałem bo nie chciałem robić syfu komuś w temacie Skłoniła mnie do tego czysta ciekawość, czy ktoś się wybiera ? I co o tym evencie myślicie ?
Trzeba na miśki uważać bo w Warszawie na samochodach hamownie wożą czytałem . Można dowodzik stracić .
U nas też w Katowicach mieli przez niecały miesiąc i im się to nie opłacało bo u nas to same znikające punkty latają
Wiesz tak czy inaczej ja do mojego projektowego Kolibra wkładam odcięcie zapłonu na przełącznik Tzn. że będzie mi jechał 45 km/h a do cylka chyba nie rozbierają ?
PS. W sumie to nwm czy wgl pojade
Kolarzy przyjmują? Jak tak to jade!
Oj kolarzy chyba nie, ale jakbyś do roweru AM6 włożył to taki zestaw chyba by przeszedł
ja raczej wątpie ode mnie to jest troche dystansu a jeszcze w mocno długie trasy nie jeździłem piździkiem najpierw z kolegami wybiore sie na zlocik do lublina a potem pomyślę.
Kacper przyjedź, wpakują Cię na hamownie i zobaczymy za ile osiołków mechanicznych pracujesz ^^
300 kilosów .... to jakieś 4 godziny w jedna stronę ;p chyba raczej nie dojadę ;D
300km w 4 godziny? jaki ty masz silnik w tym xr6 ? swoją drogą, niezłe tempo jak na xr6
No 9 paczek luźno, bez spiny i jest nawet mniej niż w 4 godziny..
Kacper, na serii 90 non stop przez 4 godziny katować ? Mi by szkoda było
No w sumie ja miałem 9 pak bez kata ale na 70...
Do końca nie wiadomo czy to jest seria . Cylinder wygląda na 70 cm + . Dowiemy się dokładnie na wiosnę jak silnik rozbiorę . Ale nie będę śmiecił w temacie . Tak czy owak rodzice i tak samemu na taka drogę nie pozwolą .
Czy w najbliższym czasie planowane są jakieś zloty?