Marko, to i tak Cię wyjdzie więcej jak blokada obrotów (najtańsza kosztuje chyba 100zł - na przełącznik przy kierownicy).
no to jest dobre jak by brali na hamownie...
Oni na suszarze mają 90km/h, a ja rżnę głupa no jak przecież on 50km/h popier**** Ale zwała by była...
Na karte motorowerową są sposoby, gorzej z dowodzikiem
Dzisiaj za mną jechali xD Ja akurat spojrzałem w lusterko,myśle sobie trza zwolnić Zwolniłem do 45 km/h i męczę go,oni oczywiście za mną po jakiś 2km znudziło im się jechać ale jak mnie wyprzedzali to tak się patrzeli, a ja z przodu diody wlaczone i smigam
Zresztą nigdy ich nie wyłączam
Ale reszte to gdzie indziej napiszę bo robi się offtop xD
Te diody wyglądają jak postojówki to luz, gożej z moimi bo są pomarańczowe
No ja mam niebieskie to trochę się różnią...
ostatni jeździ dużo smerfów to lepiej nie szarżować...
zaczął się sezon to też pieski wybiegły....
U mnie codziennie przed bramą stoją xDDD Się uparli czy jak
Skoro ot to ot. U mnie pieski się tak chyba nie rzucają... Raz widziałem, że na lawecie mieli jakiegoś komara (jak się później dowiedziałem to byli koledzy znajomego - po pijaku jechali). xD Nie raz ich mijam mając +50km/h, problemów nie robią.
u mnie nie łapią często ale lepiej nie przeginać i na nich uważać...
Mój kuzyn panicznie boi się policji nawet jak nic nie zrobi Kiedyś śmigał swoim Hero Puch-em
i tak się świecił na lodówę aż wpakował się w dupę seicento...
Nie dość że miał psy na karku to jeszcze moto na złom
Koniec Off-topu
Markooo92 napisał(a):
A moja Hiszpanka ma w dowodzie 140 kg!!!!!! A V-maxik to 110-115km/h przy 11,5 tyś obr.(Tylko raz tak jechałem bo szkoda mi silniczka, który jest świerzo po remoncie)
A mój matrix ma w dowodzie 170 kg!!!!! A waży 90kg....
to jest pewnie podana maxymalna waga
albo ładowność, bo tam gdzie mam ładowność pisze 90 kg... coś im sie pomyliło, chyba wpisali odwrotnie.
Ja mam ładowność 170kg i całkowita 310kg... chyba by nie ujechał
Jak montowałem przednie koło po polerce to odczułem tą masę... Ja stałem nad motorkiem, chwyciłem go za ramę i trzymałem w powietrzu z 1min 30s... a kumpel się męczył żeby ośkę wcisnąć, a ja tam konałem bo trzymać w łapach ze 100kg (troszkę rozebrany) w niefortunnej pozycji to makabra...
Bo tylnie koło też poderwane od ziemi...
jaki udźwig ma peugeot xr6?
sorry nie zauważyłem
W dziale Dane techniczne i zdjęca jest błąd
Nie pisz postu pod postem!
Edit by: Markooo92
Ostatnio edytowany przez house (06-27-2009 07:47:50)
Chyba napisałem czytelnie wyżej, że ładowność wynosi 170kg.
Mnie korci żeby podjechać na hamownie, ale z jednej strony szkoda mi 100zł a z drugiej strony jak by mi wyszło z 6KM to by była poruta
Ale spróbuję podjechać jeszcze w lato
No 6KM to nie ma, jak na koło z gazu staje No 100zł to sporo, nie masz tam jakiegoś znajomego?
Znajomego mam z hamownią ale samochodową a musi być specjalna na moto U mielocha, albo w takim jeszcze innym serwisie widziałem
szybko potrzebuje pomocy
jaka szpile do głowicy my mamy w naszych silnikach?
M7x109
Minarelli leżące
http://sklep.mieloch.pl/product_info.ph … b84817320c
M6x106
Piaggio / Minarelli stojące
http://sklep.mieloch.pl/product_info.ph … b84817320c
Wg. mnie to będzie M7x109 aczkolwiek co do długości nie sprawdzałem, ale gwint jest M7 (6,8mm) jakoś tak
Ale radz sprawdzić samemu bo jak mówię wynik był dziwny ok 6,5-6,8