18 kwietnia 2009 roku odbyła się zajebista imprezka
Moje pierwsze rozpoczęcie sezonu motocyklowego
Najpierw zajechałem w deszczu pod budę spotkać się z kumplami...
Cały przemokłem bo zaczęło padać
Z szkoły na stadion Leszka Już nie padało i "pościgałem" się trochę z NSR 125
Na stadionie dołączyliśmy do kumpli jednego kolegi z klasy, którzy z kolei znają luki7575 z naszego forum. Niestety nie wyrobił się z Peugeotem XR6 i go nie było...
Chwilę po 11.00 przyjechał jakiś wielki klub motocyklowy prowadzony przez Dodge Ram-a
Jakoś o 11.30 ruszyliśmy przez całe miasto aż nad Maltę...
Było zajebiście gdyby nie fakt że w połowie drogi miałem 120 stopni na silniku czyli 20 stopni już n czerwonym polu
Zatrzymaliśmy się na chodniku w połowie drogi, a że jechaliśmy przodem to w tym czasie kiedy MH stygła obejżeliśmy wszystkie motory
jechały ok. 30km/h przez 10 minut
Kiedy temperatura spadła do 80 stopni i wszystkie motory przejechały, wsiedliśmy na maszynki i pojechaliśmy w pościg za nimi
Na końcu parady jechaliśmy już ok 40-80km/h więc motorek się nie grzał, ale przy wjeździe na Maltę stałem w korku i znów było 120 stopni Wtedy pomyślałem że miałem podłączyć wentylatory
Zamontowane już były, ale kable nie były podłączone
Całe szczęście nic się chyba nie stało Na miejscu była chwila zabawy po czym zwineliśmy się do McDonalda
Wyjechaliśmy z Malty ( taki duży park w poznaniu ) i NSR odmówiła posłuszeństwa Kolega zalał świecę. Dopchaliśmy go do stacji na której czekaliśmy na narzędzia... Jeden mądry ( ja ) poszedłem na stacje i poprosiłem o śrubokręt ( żeby odkręcić bak w NSR ). Odrazu mi gość pożyczył. Okazało się że zalał świecę i była do dupy nawet po wytarciu
Ja pojecałem w poszukiwaniu świecy ale nigdzie nie było, jak przyjechałem to kumple już rozwiązali problem... wykręcili świecę jakiemuś dziadkowi z MZ-ty
Była z krótkim gwintem ale NSR chodziła
Zrezygnowaliśmy z McDonalda i pojechaliśmy do chaty...
A tu pare fotek:
Nasza ekipa:
GSX-R z przelotowym wydechem
Parking Stadionu Lecha:
Malta:
Widać na jednym zdjęciu TZR-kę, po przyjżeniu się na spokojnie stwierdzam że jeżeli chodzi o wykończenie to syf Ta dzióra na wylot przy kierownicy to tragediaaa!!
Ogólnie było godnie
O i dziadek na rowerze rozpoczął sezon To jest fura
No niestety te debile go uziemiły... i śrubokręt zajebali co ja pożyczyłem
No super zlocik...
Znalazłem siebie narazie na jednym filmiku, szkoda że cienka jakość
Jestem od 0:37 do 0:44 przy prawej krawędzi jezdni, za mną kumpel Keewayem...
http://www.youtube.com/watch?v=uaEtcwGT … re=related
Słabo ale jest....
Widać, widać piękną MH Ale coś w tym jest bo w zeszłym roku też padało na rozpoczęciu
1 Maja jest zlot we Wronkach
Zapraszam
A 2 Maja jest w Pile, tam sie bedzie działo
Chłopaki, no nie róbcie mi smaka na zlot jakiś, bo ja sobie w uk siedzę i na żaden nie pojadę... Swoją drogą pięknie się moto prezentuje!
A, no i Jet'a widziałem jednego. WRC werszyn