Witam wszystkich aktywnych użytkowników.
Mam do was prośbę o zagłosowanie w ankiecie. Czy jesteście za wprowadzeniem nowej kategorii o Peugeotach XP6, XPS i MH Furii?
Myślę że powinno się to znaleść u nas z powodu, że to też są superanckie bryki, a swojego forum nie mają W końcu to też motorowery z AM6 i w sprawach technicznych możemy się dużo od siebie dowiedzieć, oraz powinniśmy być otwarci na innych
Narazie wrzuciłem to obok "Nasze XR6-tki i RX-y", czy może dać w "Inne 50-tki i 125-tki"??
Pozdrawiam, Markooo92.
Siemka
Ja jestem oczywiście za :p
To jest jednak to samo, tylko inna "obudowa"
Pzdr
Ostatnio edytowany przez Karol (06-03-2009 15:04:53)
Tak można to zrobić tylko trzeba będzie też rozreklamować że jest to forum o wielu peugeotach...
tylko nie wiem jak z tytułem forum czy nadal xr6 & rx czy coś innego...
No pomysł dobry... Tylko właśnie to już nie bedzie tylko Forum XR6/RX50
Chyba te forum będzie nie o XR6/RX 50 tylko o Peugeotach i MH
Ostatnio edytowany przez danilko332 (06-03-2009 20:44:47)
Ale tylko o motorowerach, skutery Peugeota wstępu nie mają Poza KGalik
Trzeba by stworzyć nowe LOGO, bo nazwa ( domena ) chyba musi zostać i chyba dobrze
Jeszcze czekam na odpowiedź Pezexa
ja jestem zdania, że to forum jest o konkretnym modelu Peugeota..o modelu XR6 zwanym również Motorhispania RX50. Yamaha TZR ma swoją stronke i tak samo RS-ka, więc my nie bądźmy gorsi i tez miejmy a te inne bryki dorzućmy do działu "Inne.." bo to w końcu crossy, a nasze forum jest o ścigu XR6/RX50.
Słyszycie BOSS-a Dział "Nasze XP6-tki, XPS-y i Furie" przenoszę do kategorii "Inne sportowe pięćdziesiątki i stodwudziestopiątki" co nie oznacza że kogokolwiek wyrzucamy, po prostu miejsce na XR6/RX 50 jest na XR6 i RX 50, a miejsce na XP6, XPS i Furie w osobnym dziale...
Pozdrawiam, Markooo92
Przemyślałem to i też popieram BOSA...
Niech tak będzie Fakt- nie bądzmy gorsi niż forumowicze TZR
Dla mnie dobry pomysł, mam nadzieje że forum zdobędzie większą popularność i że będzie nas coraz więcej ^^