Siemka, zauważyłem wielu nieaktywnych użytkowników na forum.
Niektórzy nie napisali nawet postu Ja bym wykasował wszystkich, którzy nie udzielają się od miesiąca lub mają poniżej 5 postów, poza nowymi użytkownikami jak np. laguuuna
Przez ostatnie 2 miesiące może udzielało się z 15 osób, reszta se w kulki leci
No tak jest....
ze swojej strony zachęcam do pisania bo nikt nie jest encyklopedia i wszystkiego nie wie a dużo rzeczy może się dowiedzieć...
...prawie na każdy temat
Po to forum żeby pomagać i wymieniać się radami Szkoda że nas tak mało ;/
no takich użytkowników co naprawdę widać że lubią to forum i piszą na nim jest naprawdę mało...
Ja forum odwiedzam codziennie praktycznie po kilka razy i staram się pisać, jak wiem, albo jak mam pytanie W sumie... 160+ postów samo się chyba nie nabiło xD A forum jest spokojne, bo mało ludzi ma XR6 czy RX50
W tym chyba jedyny problem.
Ostatnio edytowany przez KGalik (02-08-2009 14:33:36)
No użytkowników na pewno nie będzie 500-. Bo tyle XR6 i RX50 nawet w Polsce nie ma Ale najważniejsze, że mamy się do kogo zwrócić i zawsze ktoś pomoże
i że my jesteśmy wyjątkowi i nasze maszynki też są wyjątkowe
To prawie tak jak z JetForce. Z tym, że Jetów na PJ jest 3 razy więcej ... ;] Ale dzięki temu forum ma swój klimat.
Cieszę się, że na nasze forum zagląda coraz więcej osób
Mam nadzieję że w tym roku zrobimy duże postępy
Zachęcam również nowych użytkowników do działu Przedstaw Się.
Oraz proszę uzupełniać profile, chociażby o nr GG, prawdziwe imię oraz posiadany pojazd.
Pozdrawiam, Markooo92 administrator forum.
Ja jestem tu od 2 dni i mam ponad 50 postów hehe
Ty akurat jesteś mega aktywny I dobrze
Ale pamiętajmy żeby pisać na temat, ponieważ jest nas już trochę więcej i ktoś to musi potem ogarniać...
i pamiętajcie też żeby nie pisać posta pod postem tylko edytować jak coś...
Elo. Mam pytanie. Nie wkurza was że pisze tak dużo postów? Proszę o szczerą odpowiedz
Nie to dobrze że się udzielasz...
tylko pamiętaj o tym co jest wyżej napisane...
No dobra- mnie wkurzasz
Żartuje... Chociaż się coś dzieje na forum Bo ostatnio wiało nudą xDDD
Spoko. A tak do tematu to najlepeij tych co się nie angażują w forum czyli zero postów to wykasować poprostu i gitara bo tylko zajmują miejsce ;/
może zachęćmy ich do bycia bardziej aktywnym... ???
Jak pare osób było na moim forum nieaktywne czyli zero postów to powysyłałem im emaila z prośbą o odpisanie mi czy chcą dalej uczestniczyć w forum jak ktoś odpisał że chce to go zostawiłem a jak nikt nie odpisał to znak że ich to nie obchodzi i ich zbanowałem
my narazie zostawiamy użytkowników. Nasze forum krótko trwa i taki zabieg może z czasem zrobimy ale narazie niech zostaną wszyscy co są ;-)
JUż troche jest to forum i 2/3 nie ma nawet postu ;/